Aktywne Wpisy
mpetrumnigrum +161
#heheszki
CO SPRAWIA że robiąc to jako bogaty masz klasę a gdy robisz to samo jako biedny sięgnołeś dna?
Ja zacznę:
1. Gdy twoimi dziećmi opiekują się obcy ludzie.
2. Mieszkasz w starym domu.
3.
4.
CO SPRAWIA że robiąc to jako bogaty masz klasę a gdy robisz to samo jako biedny sięgnołeś dna?
Ja zacznę:
1. Gdy twoimi dziećmi opiekują się obcy ludzie.
2. Mieszkasz w starym domu.
3.
4.

Jestem tak stary że pamiętam jak ludzie wieszali płyty CD na wewnętrznym lusterku bo myśleli że wiązka lasera odbije się od kolorowej płyty i oszuka wynik z radaru policyjnego XDDDD
#gimbynieznajo
#gimbynieznajo
źródło: 1000021688
Pobierz

Nauczcie się tagować te wasze wordzielowe gierki i przestańcie spamować mikroblog wpisami.
Po prostu dodaj tag "#wordziel" do swojego wpisu!
Autor aplikacji zvibecodował gierkę ale już nie ruszył mózgiem, żeby do tekstu do skopiowania dodać tag.
Gównordziel.pl #358 2/7
⬜⬜⬜🟨⬜
🟩🟩🟩🟩🟩
https://gównordziel.pl/
źródło: image
Pobierz@dzieju41: właśnie niestety nie umieją, po prostu 90% ludzi w społeczeństwie to NPC.
wordziel ma przycisk "Kopiuj wynik", który kopiuje taką treść i oni to bezmyślnie wklejają.
Wina autora tej gry, że nie dodał tagu do tego kopiowanego tekstu.
10% Mireczków kopiuje, wkleja i dodaje tag //wordziel ręcznie (dla nich pełen szacunek i brawo)
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@UzytkownikHejto: Dodaję takich baranów na czarnąinw sumie profit ¯\(ツ)/¯
Komentarz usunięty przez moderatora
@Defined: jest jedna różnica, nawet ludzie od //anime czy //furry potrafią dostosować się do zasad przyjętych na portalu i tagują swój content, żeby inni nie musieli go oglądać. Na tym polega właśnie życie w społeczeństwie, żeby żyć i dać żyć innym.
Rozumiem, że to może w------ć. A autor strony to szympans.
#wordziel #358 1/7
🟩🟩🟩🟩🟩
https://wordziel.pl/
@lubie-sernik: Dodał znak bezpośrednio przed #, więc nie jest to tag. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@lubie-sernik: panie sernik pan sie rodzynkow najadles? Op dodal tag po publikacji wpisu, wtedy zadne czarnolisty nie dzialaja :P
( ͡° ͜ʖ ͡°)