Aktywne Wpisy
JaX92 +110
Tak czytam o tych masowych zwolnieniach w krakowskim korpo i w sumie się cieszę. Przez lata korpoludki zadzierały nosa i uważali się za lepszych, bo oni pracują w zagranicznej korporacji. SĄ KIMŚ! Mam nadzieję, że to nie chwilowe tąpnięcie, tylko wyrżnie korpoludki do ostatniego.
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki

drte111 +93

PS: No offence
Komentarz usunięty przez moderatora
- " a mój stary to alkoholik i mnie lał!"
- " a ja moich starych nie znam i byłem w domu dziecka!"
- " a ja mam 168cm więc to ja mam najgorzej!"
i tak jest codziennie. A jak napiszesz im, że np. znasz kogoś z patologii co wyszedł na
@69AMG: Możliwe, wręcz nawet bym napisał że pewne. To jest typowa propaganda kapitalistyczna mająca na celu zachęcić cię (za pomocą obiecywania gruszek na wierzbie) do partycypacji w tzw. gospodarce czyli nieskończonym cyklu przemocy i żerowania jednych na drugich.
@69AMG To mówimy o kryptooskim, bo przegrywa baba by się brzydziła i nigdy nie rozpatrywała w kategorii opcji
@69AMG: Jako ktoś kto trafił na wykop i znalazł tag grubo po 30stce powiem Ci, że wcale nie było różowo wcześniej. Jak nie masz przyjaciół, w życiu nawet dziewczyny za dłoń nie trzymałeś, ciężko o fajną robotę więc je*iesz w kołchozie a po pracy wracasz zje*any do domu i na nic nie masz
@69AMG: To nie klepanie się po plecach, to połykanie aż oczy zachodzą łzami :-)
Ten tekst o tym aby rzucić wszystko i pojechać w Bieszczady to taki mem. Nie musisz brać go na
@69AMG: Odradzam dyskusje z Antisocial. Odpowiadając na pytanie - oczywiście, że tak, ale nie tak, jak myślisz. Po prostu powiela to Twoje złe schematy, zabiera Ci cenny czas (najcenniejszy surowiec
@Average-CottonWorld-Enjoyer: ojejku, blackpillowy sfrustrowany chłopczyk się zdenerwował i musi gdzieś wyładować swoje złości. Dzięki, potwierdziłeś słowa ludzi w tym tagu. Sam sobie wystawiłeś ocenę ;*.
@lukiboss: No faktycznie, nic nie znaczący fakt w życiu człowieka, nie decyduje o niczym praktycznie xD
Akurat w tym temacie mogę ci coś powiedzieć. Sam w domu dziecka nie byłem, ale u mnie w rodzinie ktoś prowadził przez wiele lat tzw. rodzinę zastępczą, do której trafiały dzieciaki z interwencji (czasami na krótko, czasami na lata). Dorastałem z tymi dzieciakami,