Wpis z mikrobloga

#przegryw #przegrywpo30tce Tak się zastanawiam, czy przypadkiem siedzenie na tym tagu nie pogrąża nas jeszcze bardziej w tym bagnie? To troche takie kółko wzajemnego klepania się po plecach przez nieudaczników życiowych. To nie może być dobry sposób na wyjscie z przegrywu.

PS: No offence
  • 56
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@69AMG Jeśli celem jest wyjście z przegrywu to nie jest to dobre miejsce. Ale jeśli celem jest aby życie w przegrywie było mentalnie do zniesienia to ten tag jest jak najbardziej odpowiednim miejscem.
  • Odpowiedz
@69AMG: lubię tag ale to trochę jak wiaderko z krabami gdzie jak się wspinasz to cię chwytają i zrzucają. Ja np cieszę się jak tagowi manleci znajdują babe albo jak przegrywy po 30 znajdują, a niektórych tu takie wiadomości zagotowują. Tak samo widzę zazdrość o pieniądze i jakieś wakacje
  • Odpowiedz
@69AMG: Z przegrywu się nie da wyjść. Da się co najwyżej przegrywać trochę mniej, czyli np. robić dobre pieniądze, kupić fajne auto, latać po świecie. Z przegrywu nie wyjdziesz robiąc takie pierdoły, przegryw to zaburzona psychika, niedopasowanie do społeczeństwa itd. Takich rzeczy nie da sie zmienić, czyli nie da się wyjść z przegrywu.
  • Odpowiedz
  • 2
@kiedyswygramzycie: A co jak teoretycznie jest opcja na babe ale jesteś bierny wobec tych istot bo wiesz, że jesteś nikim i nie jesteś jej w stanie nic zapewnić dlatego dla jej dobra ją odrzucasz? To przegryw czy po prostu s----------e?
  • Odpowiedz
@kiedyswygramzycie: z wszystkim się zgadzam poza babą. Kobiety też bywają s---------e ale to nie jak u facetów a bardziej border, zaburzenia emocjonalne, traumy i tak dalej. Może wtedy powstać więź oparta na wzajemnym cierpieniu. To nie będzie udany związek i tym bardziej nie będzie to wyjście z przegrywu ale przegryw technicznie znajdzie babę (tymczasowo)
  • Odpowiedz
@69AMG: Przegryw nie będzie w stanie zdobyć tej baby, nawet gdy ta mówi mu wprost że go chce. Jeśli wejdzie jakimś cudem w związek to baba go szybko zostawi jak ogarnie jakim jest zerem. Serio, mylisz przegrywa z failednormikiem.
  • Odpowiedz
@kiedyswygramzycie: dlaczego przegrywy mają pewną tendencje do preferowania alternatywek skoro to jest żywa sygnalizacja że z bania jest coś nie tak? A fascynacja alternatywami jest w tym środowisku odkąd pamiętam

Zresztą alternatywki lgną do takich miejsc jak to, stąd fenomen femceli a raczej fejkceli i udawanie faceta. Jaka normalna baba by chciała tu siedzieć czy na czanach
  • Odpowiedz
  • 6
"faliednormik" - nie znałem tego terminu. Szukam odpowiedzi na swoją sytuacje życiową. Z fizycznego punktu widzenia nie jest ze mną tak źle ale jeśli chodzi o reszte to czuje, że nie dorównuje standardom w kwestiach ekonomiczno zawodowych dlatego wypisałem się z walki o kobiety.
  • Odpowiedz
@69AMG czytałem kiedyś wpisy użytkowników którzy na kilka lat zrezygnowali z tagu i twierdzili że nic w ich życiu przez ten czas mimo starań nie zmieniło się na lepsze
  • Odpowiedz
  • 0
@antisocial_psycho: W sensie nie o samo ruchanie mi się rozchodzi chyba bo do tego nie trzeba mieć ani wyglądu ani bogactwa, wystarczy 300zł. Bardziej mi chodzi o stworzenie normalnego związku i założenie rodziny.
  • Odpowiedz
@mr-dawid: dlatego dla failed normie rada wyjdź do ludzi ma sens, dla przegrywa ta rada to kompletna bzdura która może nawet zaszkodzić bo to jak wysyłać osobę z IQ 90 na MIT i katować ja matmą i fizyką
  • Odpowiedz