Aktywne Wpisy

KokiX +193
Stellantis - gówniany Midas motoryzacji, zniszczyli kilka znanych, europejskich marek, dzięki czemu chińskie guano znajduje dziś swoje miejsce na rynku.
Tak to jest gdy korporacyjna chęć zysku przyćmiewa rzeczywiste oczekiwania klientów.
Zniszczyć Fiata, Opla i Peugeota to trzeba się postarać, gratulacje.
#motoryzacja #samochody #oswiadczenie
Tak to jest gdy korporacyjna chęć zysku przyćmiewa rzeczywiste oczekiwania klientów.
Zniszczyć Fiata, Opla i Peugeota to trzeba się postarać, gratulacje.
#motoryzacja #samochody #oswiadczenie
źródło: temp_file5200882552127329581
Pobierz
jmuhha +23
Tak wygląda „skandynawskie drewno” w praktyce.
Ładne z wierzchu, a w środku… papier. Symbol naszych czasów
Ładne z wierzchu, a w środku… papier. Symbol naszych czasów
źródło: 1000021897
Pobierz

Dodaje jazdę za powrót z Gardy i wczorajszy dojazd do Bolonii
Garda
Droga po wschodniej części jeziora jest rzeczywiście o wiele prostsza niż ta z zachodu . Nie ma tylu tuneli i można jechać ścieżka połączona z deptakiem dla ludzi . Aut nie ma , ale za to ludzi jest jak mrowkow . Co więcej w miasteczkach jest nakaz prowadzenia roweru jak są restauracje ( pilnują tego czasem, policjant mnie zatrzymał ).można tez jechać droga , na co decyduje się 100% kolarzy szosowych . Trasa ma malownicze widoki, ale plaż jakiś super to tam nie ma . Jest kilka ładnych miasteczek ale generalnie to nuda . Jedzie się powoli
trasa do Bolonii
Wyjazd z Peschiera del Garda , to jedn długa , asfaltowa ścieżka rowerowa . Ma ona z 40 km jak nie więcej . Musi być dobra , bo mijałem grupy kolazystow ubranych w obcisłe wdzianka . Niestety dalszy odcinek do Bolonii to jeden wielki horror. Trasa prowadzi przez jakiś wał wzdłuż rzeki , gdzie jest kiepskiej jakości szutr, trochę zarośnięty, gdzie jest za dużo kamyków i obok którego odbywają się polowania ( widziałem 2, w tym jak typ zaszczelil 2 ptaszki) . Aż strach się nać ze pomylą chłopa z kaczka . Dodać do tego goruńc i brak cienia => ciężko się jechało . Taka trasa trwała z 50 km. Jedyne co napędzało mnie to spagetti bolonese które miałem zjesc w Bolonii . Przez te wały jednak dojechałem na wieczor, no i myślałem ze Bolonia jest rzut beretem , co okazało się nieprawda .
Kilka fotek w komentarzach
#rowerowyrownik #zlomkiemprzezswiat
źródło: image_picker_BF99945A-F3AC-446A-893B-F4CE2CA0599E-28419-000003EF637CBC1F
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Też bym se tak pojeździł
@Robert_K tak, byłem tez na gorze w zamku… i skarpetki zgubiłem gdzieś po drodze :D
@Szczur_w_Koronie dokładnie , chociaż czuje teraz zmęczenie nog , ale pedałuje dalej bo co zrobić
. W Bolonii byłem wieczorem na makaron, to coś tam zjechałem , ale jadę dalej , rzeczywiście stare miasto fajne, ale jakoś tak nie zależy mi, wole sobie pojeździć