Wpis z mikrobloga

@ATAT-2: juleczce się taka praca należy, ale chłop niech zapiernicza w fabryce pyłu z patusami i niech nie wymaga niczego więcej niż minimalna i obowiązkowe soboty
  • Odpowiedz
Czy nie jest smieszne przeszukiwanie profilu na socialach by wylapac choc najmniejsza "wpadke"?

W sensie chodzi mi o to ze klientka szuka sobie jakiejs pracy (mowilem juz ze czytalem tylko Twoj komentarz?), zdalnej, stacjonarnej, jeden c--j. I nie wystarczylo wrzucic tylko posta bo trzeba bylo przeszukac jej profil i wylapac jak byla na imprezie (a jak sie szuka pracy to chyba nielegalne?) bo sam post nie wystarczy?

Ja tylko pytam bo fenomen przeszukiwania profili
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@Camel665 w doświadczeniu jako liderka nie ma nic złego. W nie napisaniu ani słowa czego liderka jeśli mowa o poszukiwaniu pracy jest coś podejrzanego
  • Odpowiedz
@ATAT-2 trochę tak, niewątpliwe więcej szczegółów nie zaszkodzi, z drugiej strony osobiście - jako inżynier który niedawno został szefem zespołu, dochodze do wniosku że miękkie umiejętności takie jak zarządzanie są dość uniwersalne i taka dobra liderka mięsnego, przy zachowaniu pewnej warstwy abstrakcji, spokojnie mogłaby z sukcesem zarządzać inżynierami
  • Odpowiedz
Zastanawiam się, czy wykopek wstawiłby taki sam post, gdyby to był facet wrzucający na swój profil (nie w poście, w którym szuka pracy) np. zdjęcie bez koszuli z siłowni,

@SamurajPszemeg: Pytanie czy takie jednostki istnieją ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Dietetyq: sam wpis jest trochę śmieszny, taki egocentryczny. Ale nie wiem, co zmienia w nim zdjęcie z imprezy.
Dużo dziewczyn ma zdjęcia z w kostiumie kąpielowym, albo gdzieś kiedyś się pokazało w takim kostiumie, co w nim widać trochę ciała. I co z tego?
  • Odpowiedz
@cyconiusz: No ta, bo kręcenie praktycznie gołą dupą w kabaretkach na środku ulicy w stylu murzyńskich małpiszonów jest przecież takie normalne i akceptowalne w Polsce xD. Do tego ta jej "oferta". Nie napisała co umie robić i czym chce "leaderować". Po prostu jej się należy praca zdalna i bycie liderem zespołu. Jakiego zespołu, co ona umie? C--j wie, nie napisała. Ja na razie się dowiedziałem, że umie angielski (woooooow), lubi
  • Odpowiedz
@ATAT-2: Typiara napisała, że była lektorką angielskiego

No to w sumie napisała że potrafi mówić i to w sumie tyle. Angielski jest w dzisiejszych czasach wszech obowiązkowy.
  • Odpowiedz