Wpis z mikrobloga

@ATAT-2: chyba duże miasto? Może dawać korki z angola, co chwila są ogłoszenia nauczyciel angielskiego a jeszcze z doświadczeniem to już w ogóle. Dziwne, chyba że chce 15k na rękę albo tylko czytała po angielsku a nie umie uczyć?
  • Odpowiedz
@ATAT-2: XDDDDD ŻYCZĘ POWODZENIA.

Za 2 lata to wszyscy my korposzczury będziemy się szarpać o robotę w służbach, sklepach, na magazynach, w szkołach, urzędach i cholera wie, gdzie jeszcze.
  • Odpowiedz
Tu widzimy jej proces wyciszania umysłu

@ATAT-2: a Ty jak rozumiem jesteś jedną z person z kamizelką "szon patrol"?
Laska bawi się na jakiejś techno imprezie, tyle. Ale incel zły, incel rozsierdzony, bo nie dla niego to.
  • Odpowiedz
@Mdx91

Czy nie jest smieszne przeszukiwanie profilu na socialach by wylapac choc najmniejsza "wpadke"?

Ogólnie mógłbym tak powiedzieć gdyby nie fakt, że jest to pierwszy i publiczny dostępny post xD nie trzeba szukać
  • Odpowiedz
@przegro_pisarz: Ty chyba sobie zartujesz. Wez sie postaw na miejscu pracodawcy / managera, który mialby do wyboru ladna-niekompetenta i brzydka - kompetenta. Uwierz mi, ze dla swojego swietego spokoju zatrudniasz osobe nr 2.
  • Odpowiedz
  • 0
@Ka4az no ok. A jesli akurat ostatnio byla jedynie na tym wydarzeniu?
Nie wiem moze p------e glupoty, a moze zbyt pochopnie oceniamy innych...?
  • Odpowiedz
@voov100: trzeba mieć nieźle naruchane we łbie, że to co wywnioskowałeś i napisałeś przyszło ci na myśl po zwykłym poście dot. szukania pracy. Ciekaw jestem też skąd wziąłeś fragment "moze laskawie spojrze". Tak się p------i na vikop januszexy, a perspektywa z postu, jakoby próba wyłamania się przed szereg z rynku pracodawcy, jest wyśmiewana. Już przyznajcie się wykopki i napiszcie, że napisała to kobieta, więc trzeba j---ć; a knagę Janusza brać
  • Odpowiedz
@Mdx91

@Ka4az no ok. A jesli akurat ostatnio byla jedynie na tym wydarzeniu?

Nie wiem moze p------e glupoty, a moze zbyt pochopnie oceniamy innych...?

Nie no ja jestem daleki do oceniania innych i mam gdzieś (jako pracodawca) co kto robi w wolnym czasie. Chodzi mi tylko i wyłącznie o to, że laska ani trochę nie napisała co potrafi, co chce robić, jakie są jej wymagania.
  • Odpowiedz