Aktywne Wpisy

FELIX90 +472

wybryk_natury +138
Kakałko z Misią #pokazkota #misiafanclub
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
"Sama chce by ją głaskać" - podbiega do ludzi bez pytania.
"Do rany przyłóż" - jej kły dziwnie pasują do rany po pogryzieniu
Fun fact: to amunicja dum dum, zakazana przez konwencje genewska. Policja moze uzywac, wojsko nie ;)
Widać, że kompletnie nie masz pojęcia ani o hodowli zwierząt, ani o patologiach w tej
@Casuel: Ja się założę że sporo tych nowych zielonek to najzwyklejsze opłacane szpiony, mające destabilizować, napuszczać I mącić w społeczeństwie. Normalny człowiek chce normalnych rozwiązań, a nie "ZAGAZOWAĆ PSY, ZNEUTRALIZOWAĆ JE, KAŻDY POSIADACZ PSA TO PATUS I NIEBEZPIECZNA JEDNOSTKA!!". To samo jest z napuszczaniem mężczyzn na kobiety, dzieciatych na child free itd itd. Leci przykaz z
źródło: 1000001001
Pobierz@Casuel: W Polsce problem polega na tym że cywilizację przywieziono nam z zewnątrz i dużą część przepisów jest nie dlatego że była społeczna presja tylko dlatego że UE/NATO/ONZ/IMF nam kazało i przepis jest fantomowy, a państwo go nie egzekwuje (i sami jego funkcjonariusze go nie rozumieją bo nie było nigdy społecznej
Każdy kulturalny dialog jaki odbyłem z psiarzem był bezsensowny. Prawie nigdy kulturą nic z psiarzem nie osiągnąłem. "Hehe tylko się bawi" "Hehe on nie gryzie". Jak krzykniesz i zasugerujesz, że ty gryziesz to większość z was wali błocko w gacie i zaczyna się zachowywać jak powinno.
źródło: 1000001182
Pobierz