Aktywne Wpisy

Kolczaneiro +47
źródło: temp_file8655782147284693117
Pobierz
Czeski_Pablo +19
Wy tutaj debatujecie za legalizacją marichuany, a właśnie dokręcają śrubę z ogólnopolską prohibicją nocną xd
Marzyciele xd
Marzyciele xd

@Moderacja nic z tym nie robi, zeby zachowac jakikolwiek ruch na stronie
@StopSzczek: Pies szczeka bo taka jego natura, ty szczekasz, kłamiesz i mącisz w wiadomym szkodliwym celu.
Natomiast zagłosuję na każdą partię, nieważne o jakich poglądach, która zagwarantuje mi zrobienie z wami porządku.
Ha tfu
@StopSzczek: Przeciez kolega wyzej napisal, ze moze warto zaczac od lewych hodowli, gdzie sie sprzedaje rasy agresywne jako kundle, a Ty go zaatakowales. Kolega zaczął sensownym argumentem i propozycją, a Ty go zaatakowałeś, wiec nie pieprz i nie kłam mi tu o tym, ze nie chcemy rozmawiać.
Kazdy psiarz wie ze jest
źródło: Screenshot 2025-09-18 at 17.07.07
PobierzJestem w internecie od 25 lat, po prostu takie zagrywki na mnie nie działają. Zacząć należy od karania nieodpowiedzalnych właścicieli, a wtedy żadne hodowle nie będa potrzebne bo umrą śmiercią naturalną, nikt po stracie 10tys zł nie będzie szukał następnego
@RenkaRenkeMyje: i policja zamiast egzekwować te zakazy gdzie trzeba przylepi mandat mnie, wjeżdżając na wiejskie łąki gdzie chodzę z psem na spacery i nikogo tam nie ma XD
Amstaff zagryzie dzieciaka i ten się wykrwawi na chodniku to wtedy coś śnie zmieni.
@mk321: też tak kiedyś mysalelm i to powtarzałem, aż trafiłem na Mirka który wysłał mi szereg badań, przypadków i dowodów na
@StopSzczek: przeciez przepisy są, tylko nie są egzekwowane. Widzisz podobieństwo? ;)
Kompletnie nie rozumiesz problemu - przpeisy istnieją, ale taki pseudo rasowy pies z hodowli sie pod nie nie łapie, bo nie jest to ta rasa, oficjalnie jest kundlem, bo go lekko zmieszają - tak HODOWLE obchodzą
Dla mnie bez różnocy czy pies jest z rasy agresywnej czy nie. Każdy pies ma pysk najeżony zębami, każdy pies liże je kał i może mieć wscieklizne, nie