Aktywne Wpisy

Słuchajcie wreszcie dane było mi zapoznać się z #kouros. Nie znam się w ogóle na #perfumy więc zrobiłem kilka wycieczek po perfumeriach i zamówiłem odlewki paru kultowych śmierdzieli. xD Moim celem było noszenie jednego zapachu przez jeden dzień i chciałem podzielić się spostrzeżeniami na temat tego mocarza. xD
YSL Kouros - spryskałem się nim po południu żeby uniknąć ryzyka noszenia tego przez cały dzień. Pierwsze, co mi
YSL Kouros - spryskałem się nim po południu żeby uniknąć ryzyka noszenia tego przez cały dzień. Pierwsze, co mi
źródło: yves-saint-laurent-kouros-woda-toaletowa-100ml
Pobierz
dominowiak +8

Edit: widzisz, dwa komentarze, dwa hejty. Oni nie chca rozwiazac problemu. Chca antagonizacji spoleczenstwa
A nie czekaj xD Nikt spoleczenstwa nie antagonizuje, nie jestescie jego częścią z własnej woli bo plujecie na wszystkich.
Komentarz usunięty przez autora
Nie no, wykopu to chyba nikt nie traktuje powaznie, patrz wyzej :)
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie tak łatwo, mają gruba czaszkę.
Są filmy z USA jak policjant strzela do takiego psa z pistoletu, a on nic. Taka czaszka, że pociski małego kalibru / małej mocy się ześlizgują (a policja nie ma jakiejś przeciwpancernej broni, żeby zabijać na miejscu, tylko żeby unieszkodliwiać ludzi - na niektóre
A psy z legalnych hodowli nie są już groźne? Są. Nadal możesz legalnie kupić wiele groźnych ras.
Powinno być wprowadzone kryterium wagowe. Powyżej x kg musisz iść do weterynarza, którego zadaniem jest określenie "w jakim typie" jest ten "kundel". I wtedy zakaz / pozwolenie.
Legalna hodowla nie rozmnaza kudli
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Wykaz_ras_ps%C3%B3w_agresywnych