Aktywne Wpisy
Recker1 +18
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
stanley___ +9
#pytanie
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
źródło: temp_file1252786484093219342
Pobierz

Człowieku, jaki mit, jak
Pas należy dusić, inną smyczą, paskiem od spodni. Można też próbowac jego własną obrożą ale wtedy lepiej ją wyciągnąć w górę żeby pies się zaczął dławić.
@AstroBoy: też to rozważam, ale póki co jeszcze nie usuwam konta i chciałbym żeby to miejsce było choć trochę mniej toksyczne. Niestety, mimo 850 osób na czarnej dalej pojawiają się nowi albo tworzą multikonta
Przykładowo z tymi hulajnogami. Pies wzięty ze schroniska, wcześniej był na wsi, więc nie widział nigdy na oczy hulajnogi. Ty idziesz sobie spacerkiem z psem puszczonym luzem. On pierwszy raz zobaczył hulajnogę, nigdy jej nie widział, ale jej nienawidzi, więc się na nią rzuca.
@mk321: żadna policja w USA nie używa obecnie niczego słabszego niż 9x19. Więc jeśli to nie było nagranie sprzed 40 lat kiedy używali jeszcze rewolwerów to funkcjonariusz musiał albo pudłować albo strzelać pod masakrycznie małym kątem, że pociski się odbijały. Przy normalnym trafieniu 9x19 przebije taką czaszkę na wylot. Pewnie nawet nie
@RenkaRenkeMyje: Dokładnie. Chihuahua czy pinczer miniaturowy mogą przecież rzucić się do szyi i przegryźć aortę.
co za bullshit na równi z legendami o siedmiotonowym ścisku szczęki pitbulla xDDDD
Komentarz usunięty przez moderatora
@AstroBoy: łap: https://wykop.pl/wpis/83165287/psiarze-rage-syndrom-rage-syndrom-u-psa-lub-tez-sy
Rage syndrom