Aktywne Wpisy

Atreyu +4
Czy znacie ludzi wierzących w Teorię Płaskiej Ziemi? (ew. chemtrails, chipy w szczepionkach, naziści na księżycu)
Myślałem kiedyś że takich ludzi nie ma, że to jakiś running joke
A otóż są. Poznałem gościa, facet w średnim wieku który mocno wierzył że Ziemia jest płaska, a na Antarktydzie jest lodowy mur pilnowany przez setki tysięcy żołnierzy. Główne źródła wiedzy to TikTok i ew. YouTube (filmy z żółtymi napisami).
#pytaniedoeksperta #nauka
Myślałem kiedyś że takich ludzi nie ma, że to jakiś running joke
A otóż są. Poznałem gościa, facet w średnim wieku który mocno wierzył że Ziemia jest płaska, a na Antarktydzie jest lodowy mur pilnowany przez setki tysięcy żołnierzy. Główne źródła wiedzy to TikTok i ew. YouTube (filmy z żółtymi napisami).
#pytaniedoeksperta #nauka

#sebcel weźcie zostawcie chłopa widać że już pęka, wychuśta się i czym wtedy będziecie sie różnić od julek i oskarów co was gnębili w gimbazie?

Jakiś czas temu wrzucałem tutaj pierwszy film z mojej gierki przeglądarkowej - mix heroesów i polytopii.
Od ostatniego razu sporo się zmieniło. Przed wszystkim dodane zostały pozostałe frakcje, ale pojawiło się również dużo nowych zaklęć, znajdziek, umiejętności jednostek, technologii itd. Mam też działającą wersję online lobby, które powinno być gotowe za jakiś czas.
Zmontowałem krótki film z nowymi zmianami, więc kto chętny, niech ogląda. Ciekaw jestem co myślicie.
https://www.youtube.com/watch?v=lUXM0n4bI4c
Komentarz usunięty przez moderatora
(╯︵╰,)
Confluxa jeszcze nie ma, póki pozostałe nie będą zbalansowane. A z cove i factory to dochodza prawa autorskie hoty. Nie wiem jak jest z prawami samego ubisoftu, więc lepiej tego na siebie nie brać xd
wątpie żeby HotA crew robiła jakieś problemy z powodu użycia ich miast. w VCMI na żywca skopiowali sobie miasta z Hoty i nikt dramy o to nie robił. pewnie dlatego że wszystko to są darmowe mody i nikt nie czerpie zysków z cudzej pracy