Aktywne Wpisy

sildenafil +264
Kolejka do lekarza w galerii handlowej aby zrobić darmowe USG jąder. Ludzie pytają, dlaczego mężczyźni się tak poniżają zamiast zrobić to badanie w gabinecie, na umówioną godzinę.
Nie zadaje tych pytań ten, komu 300 zł nie ciąży, aby je wydać na prywatną wizytę ani nie zadaje ich ten, kto usłyszał od lekarza rodzinnego „a po co skierowanie na USG skoro nie ma pan żadnych objawów”.
Pozdrowienia dla tych wszystkich. Też stałem w
Nie zadaje tych pytań ten, komu 300 zł nie ciąży, aby je wydać na prywatną wizytę ani nie zadaje ich ten, kto usłyszał od lekarza rodzinnego „a po co skierowanie na USG skoro nie ma pan żadnych objawów”.
Pozdrowienia dla tych wszystkich. Też stałem w
źródło: IMG_3700
Pobierz
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Czasem muszę rozegrać 20 bitew, żeby wygrać tylko 5. Wiem, że jestem noobem, ale skoro w grze jest 30 osób, mój wpływ powinien być niewielki. A tu zanim się obejrzę, moja drużyna już przegrywa 5000 punktami życia i co ja wtedy mogę zrobić?
Rozumiem, że nie każdą grę da się wygrać, ale chciałbym wygrywać mniej więcej 50%, a mam może 20–30% ...
Zastanawiam się, czy ja tak sabotuję drużynę czy może statystyka zwyczajnie nie działa, bo całkowicie odbiera to chęć do grania.
#worldoftanks #wot
@PustyCzlowiek: no niestety, bardzo dużo się pozmieniało w wot, kiedyś odnosiłem wrażenie jakiejś blokady/mechaniki na ogólnym % zwycięstw tzn. nie mogłem przekroczyć 56%, w sytuacji kilku przegranych i granicznego % zwycięstw, zmieniałem czołg na jakiegoś lolka i czekałem końca serii wtop, by sytuacja wróciła do normy (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■), ja wróciłem rok temu