Wpis z mikrobloga

@Pawery1: Nigdy w życiu nie udało mi się nawiązać rozmowy z samicą. Nie ma znaczenia czy samica jest: szczupła,gruba, brunetka, blondynka,
Lokalizacja,:
z Warszawy, Ukrainy, Łodzi, wsi, Białorusi, powiatowego wykształcona lub nie.
Zagadasz: przez aplikację randkową, FB, w szkole, barze, discordzie.
Zawsze nie odpowie lub odmówi spotkania. Po kilkudziesięciu próbach nie chce mi się próbować.

Dawałem innym mój telefon żeby pisali za mnie i nie było różnicy zawsze było:"u mnie
  • Odpowiedz
@przegro_pisarz: skoro wszystkim działa, a Tobie nie, to prawdopodobnie problem jest w Tobie. Zastanów się nad czym musisz popracować. I zaręczam Ci, że jeżeli nie wyglądasz jak ogr, to nie jest to uroda.
Druga możliwość, Chyba że wybierasz taki typ kobiety, że dla nich normą są takie odzywki.
  • Odpowiedz
skoro wszystkim działa, a Tobie nie, to prawdopodobnie problem jest w Tobie. Zastanów się nad czym musisz popracować. I zaręczam Ci, że jeżeli nie wyglądasz jak ogr, to nie jest to uroda.

Druga możliwość, Chyba że wybierasz taki typ kobiety, że dla nich normą są takie odzywki.

@Pawery1: niekoniecznie uroda. Z dziewczynami gada się inaczej, a nie będąc atrakcyjnym, trudno farmić na nich expa. Zwłąszcza jak dojdą do tego inne
  • Odpowiedz
jeżeli chodzi o to, że kobiety myślą inaczej niż mężczyźni, to oczywista oczywistość.

@Pawery1: kobiety nadal to negują na wykopie. :)

Ja w 1 wiadomości mówiłem o tym, że rozmowa z kobietą nie jest trudna, tylko większość facetów tego nie umie. Z kobietą można gadać, jak z chłopem, jak jesteś z nią jakiśczas w relacji.
  • Odpowiedz
Tobie nie, to prawdopodobnie problem jest w Tobie. Zastanów się nad czym musisz popracować.

@Pawery1: dokładnie kobiety z kilometra i po zdjęciach widzą od razu, że jest niska inteligencja i dużo zaburzeń psychicznych. Muszę ciężko pracować na terapii, leczyć się psychiatrycznie i brać mocne leki, żeby mieć jakiekolwiek szanse bo jestem problemem.

ruga możliwość, Chyba że wybierasz taki typ kobiety, że dla nich normą są takie
  • Odpowiedz
@przegro_pisarz: "zrób coś ze swoim życiem" najbardziej pozbawiona treści rada jaką można dostać od normika xD ale w twoim przypadku, z twoim problemami psychicznymi o których mówiłeś, faktycznie powinieneś coś ze swoim życiem zrobić :P
  • Odpowiedz
dokładnie kobiety z kilometra i po zdjęciach widzą od razu, że jest niska inteligencja i dużo zaburzeń psychicznych. Muszę ciężko pracować na terapii, leczyć się psychiatrycznie i brać mocne leki, żeby mieć jakiekolwiek szanse bo jestem problemem.

@przegro_pisarz: a czy ty byś chciał partnerkę z niską inteligencją i dużą ilością zaburzeń psychicznych?

Puki nie ogarniesz siebie to żadne
  • Odpowiedz
tu jest problem bo nie stać mnie na terapię, ani psychiatrę a bez tego nie dostanę dobrej pracy.

@przegro_pisarz: to jest błęde koło i jest to niesprawiedliwe, ale tak jest. Sam musisz znaleźć sposób by wyrwać się z niego.

Ja wezmę
  • Odpowiedz
@przegro_pisarz: nie wiem jaka jest reguła, ale u mnie było zawsze tak, że jak poukładałem sobie życie że było mi zajebiście samemu ze sobą, to zawsze trafiała się wartościowa kobieta. Dosłownie znikąd. Stawała naprzeciw mnie na chodniku. Trzeba było tylko powiedzieć Cześć. I to ja decydowałem czy jest na tyle wartościowa, że warto wpuścić ją do mojego świata.

A jak chcesz zobaczyć jak to jest być z samicą, to idź
  • Odpowiedz