Aktywne Wpisy

jmuhha +17
Jak jeszcze raz uslyszę, że programiści tak narzekają na swoje zarobki (╯°□°)╯︵ ┻━┻
źródło: 1000020926
Pobierz
denazyfikacja +707
#z-------------j #l-------------j
źródło: image_picker_BE669346-2A9D-408E-95DF-5F925A3384CF-77716-000009F589942C5B
Pobierz

Lokalizacja,:
z Warszawy, Ukrainy, Łodzi, wsi, Białorusi, powiatowego wykształcona lub nie.
Zagadasz: przez aplikację randkową, FB, w szkole, barze, discordzie.
Zawsze nie odpowie lub odmówi spotkania. Po kilkudziesięciu próbach nie chce mi się próbować.
Dawałem innym mój telefon żeby pisali za mnie i nie było różnicy zawsze było:"u mnie
Przecież ty kacapski prostaczku o podrywaniu słyszałeś co najwyżej plotki. XD
Druga możliwość, Chyba że wybierasz taki typ kobiety, że dla nich normą są takie odzywki.
@Pawery1: niekoniecznie uroda. Z dziewczynami gada się inaczej, a nie będąc atrakcyjnym, trudno farmić na nich expa. Zwłąszcza jak dojdą do tego inne
@Pawery1: Mówimy o dwóch innych rzeczach, ale potwierdzam. Wchodzenie w związki, jak nie jesteśmy ogarnięci, to błąd.
@Pawery1: kobiety nadal to negują na wykopie. :)
Ja w 1 wiadomości mówiłem o tym, że rozmowa z kobietą nie jest trudna, tylko większość facetów tego nie umie. Z kobietą można gadać, jak z chłopem, jak jesteś z nią jakiśczas w relacji.
@Pawery1: dokładnie kobiety z kilometra i po zdjęciach widzą od razu, że jest niska inteligencja i dużo zaburzeń psychicznych. Muszę ciężko pracować na terapii, leczyć się psychiatrycznie i brać mocne leki, żeby mieć jakiekolwiek szanse bo jestem problemem.
źródło: 1000037076
Pobierz@przegro_pisarz: a czy ty byś chciał partnerkę z niską inteligencją i dużą ilością zaburzeń psychicznych?
Puki nie ogarniesz siebie to żadne
@Pawery1
@przegro_pisarz: to jest błęde koło i jest to niesprawiedliwe, ale tak jest. Sam musisz znaleźć sposób by wyrwać się z niego.
Chcę zobaczyć jak to jest mieć kontakt z samicą bo mi się podobają.
A jak chcesz zobaczyć jak to jest być z samicą, to idź