Aktywne Wpisy

Dewator96 +84
Ciekawe w sumie skąd się wzięlo przekonanie polskich kiboli o tym że Litwa to nasz wróg i trzeba z nimi jechać... przecież obecnie to nasz sojusznik w NATO, państwo baltyckie, wspolna historia itp.
#mecz
#mecz
spike10 +364
czemu te polskie patrioty wyzywają Litwinów od k---w? xd zrozumiałbym jakbyśmy z kacapami grali
#mecz
#mecz

![Kolejny przykład tego jak producenci utrudniają naprawę sprzętu AGD - [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/51cf8f734b3be5d7eb8ce95269a499f0b0ff360474efaf4f42dd361f8e42a10d,q80.jpg)

Stwierdzam, że mam poukładane i od razu się oferuje?
Nie mam powodów do bycia wdzięcznym bo niczego nie wypracowałem
Zrób te dwa ćwiczenia.
Wyjaśnij w jaki sposób te ćwiczenia podnoszą kwalifikacje, dają kontakty, rozwijają.
@przegro_pisarz: po co Ci to?
@przegro_pisarz: akceptujesz siebie. Zaczynasz dbać o siebie i kochać samego siebie. Zaczynasz dostrzegać ile masz i cieszyć się tym jak dużo masz, a na co dzień nie dostrzegasz. Co byś miał teraz, gdybyś miał rano zostać z tym za co wczoraj podziękowałeś? Pewnie nawet nie miałbyś jak mi
@Pawery1: bo siłownia zmienia mental, uczy determinacji, poprawia samopoczucie.
Te dwa ćwiczenia to jest jakieś jakieś magiczne zaklęcie. Siłka też nie.
Chodzi o to jak patrzysz na rzeczywistość. Chyba nie potrafię Ci wyjaśnić
Pokaż nagranie jak na żywo mówię w ten sposób.
Gdy dawałem innym telefon, żeby pisali za mnie to dlaczego było widać po mnie, że narzekam a gdy piszą z swoich kont to tego nie
Równie dobrze mogę pić 200ml dziennie wódki i wierzyć, że dzięki temu mam lepsze zdrowie.
Co sprawia, że jesteś szczęśliwy? Bo to jest cel. Masz być szczęśliwy w swoim życiu. Masz mieć te mimowolnie wyrzuty dopaminy. Masz wracać z roboty i mimochodem przychodzi do Ciebie myśl: "ale mam zajebiste życie!" A nie myśleć