Aktywne Wpisy

malutak9913 +1678
Hej Miraski, chciałabym prosić Was o pomoc. Jestem z Wami od 17 lat, jak zakładałam konto byłam jeszcze nastolatką, teraz jestem dorosłą kobietą, której posypało się życie.
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
źródło: IMG_3110
Pobierz
PiotrFr +27
Zostałem zgłoszony na ochotnika do poprowadzenia zajęć z dziećmi 6-8 w lokalnym ośrodku. Tematyka zawodowa: murarz. Nie odmawiałem, bo wiem że nikogo nie znajdą. Problem w tym, że nie wiem co z takimi małymi dziećmi zrobić. Ze starszymi łatwiej biorąc pod uwagę branże, a jednocześnie zrobić coś ciekawe, bo gadanie ich nie zainteresuje. Mam jakieś tam pomysły, ale średnio zadowolony z nich jestem. Chętnie przyjmę każdy pomysł
#budownictwo #praca
#budownictwo #praca
źródło: 1000025545
Pobierz

źródło: 5e4e8f1d-b18b-4344-a0e9-d66f71548752
PobierzNie generalizuję że prawak/lewak zawsze jest debilem, ale ktoś kto importuje problemy do naszego kraju już tak.
Polska ma wystarczająco problemów na głowie, a parlamentarzysta który zamiast się nimi zajmować, sprowadza dodatkowe z zagranicy, powinien zostać w----------y z Sejmu
Kiedy ostatnio wychodziłeś z piwnicy? Politycy od lat sprowadzają nam bliźniacze problemy z Afryki i Indii, a nasze lewicujące juleczki klękają w Poznaniu dla ćpuna z Minneapolis. Żyjemy w globalnej wiosce a nienawiść do Białych to globalna odklejka i warto wyrazić sprzeciw programowaniu i kręceniu korbą.
@Shoujiki: Jakoś trzeba przekrzyczeć to że ich ukochany prezydent USA się na nich serdecznie wypiął i opluł dokładnie tak jak Sikorski to przewidział.
Trzeba też odciągnąć temat od dronów, bo prawacki elektorat musi szybko zapomnieć że nawet "ich prezydent" nie jest aż tak głupi żeby oskarżać Ukraińców.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Shoujiki: Przed ruskimi dronami da się obronić, ale przed lewactwem i ich ideologiami już nie.
@Shoujiki: To coś słabo wychodzi skoro Polska jest kompletnie nieprzygotowana do wojny i możemy tylko liczyć na pomoc innych krajów.
Niech wyqiurwia tam do Stanów robić propagandę, niech się burgery z nim męczą.