Wpis z mikrobloga

@Aquoss: Pytanie do ogółu, może ktoś odgadnie największą zagadkę mojego dzieciństwa xD

Wróć zgrzany po licznych zabawach z dworu

Chcij się napić czegoś zimnego
  • Odpowiedz
@Mawak: cicho, kompocik truskawkowy z chłodnej piwnicy zawsze był spoko, zwłaszcza że ze swoich truskawek, potem się wyjadało łyżeczką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Aquoss: NIENAWIDZĘ! Ale może to dlatego że jestem dziwny i nie toleruję truskawek (smaku truskawkowego) w postaci innej niż świeże na zimno.
  • Odpowiedz
@Aquoss: korzystaj poki mozesz. dopiero po czasie człowiek docenia co miał. Wkurzałem się, bo bywała 'pod koniec' męcząca - jak większosc starszych ludzi. Ale z ogromnym sentymentem wspominam co dla mnie zrobiła, a historie z wojny jak opowiadala jakieś, to boguś wołoszański mógłby jej buty czyscic :)
  • Odpowiedz
@yacolek: Historie wojenne przy herbacie zawsze spoko.. ale to z tą drugą tak było, jeszcze 3 lata temu.. niestety. Life goes on. Jedna babcia została wywieziona do Francji, jako 16 letnia dziewczyna musiała pracować w obozie a potem u niemca, druga gdzieś na terenie Niemiec ale teraz mieszka daleko w innej części Polski więc pozostaje skype żeby pogadać.
  • Odpowiedz