Wpis z mikrobloga

Przeszedłem, fabularnie od połowy naprawde przyjemnie, jednak gra ogólnie za krótka.
Tak jak to mafia bardzo liniowa, ale to nie jest problem.
Problemem jest, że idziemy głównym wątkiem i swiat poboczny nie istnieje, są jacyś ludzie, coś robią, ale zrobione jest totalnie na o-------l.
Nie ma zadnej misji pobocznej, 80% mapy nie zwiedzimy grajac fabule, jedynie szukajac jakichs bzdur.
Sa jakies amulety, ktorych nigdy nie uzylem.

Swiat mialby potencjał, na zrobienie ciekawych, dodatkowych misji, ale całkowicie to olali.

Strzelanie dno.

Tak samo jak remake 1 byl super, ale tez nie istnial swiat, a miasto bylo zrobione zajebiscie i mozna bylo stworzyc mase ciekawych rzeczy.
Ale 1 przez fabule dla mnie gra wybitna, wiec remake ktory odswiezyl juz byl czyms super.

Tutaj w Old Country jednak troche za malo

6/10
★ ★ ★ ★ ★ ★

#mafiatheoldcountry #mafia #gry #steam #games #gaming
jimmyF - Przeszedłem, fabularnie od połowy naprawde przyjemnie, jednak gra ogólnie za...

źródło: image

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jimmyF: ja osobiście oceniam 7/10 ze względu na klimat i historię. Sam gameplay oczywiście liniowy i trochę staro-szkolny, sporo akcji było też do przewidzenia (schematycznie - skradanie->s---------a->walka na noże).
  • Odpowiedz
@jimmyF: Właśnie wczoraj skończyłem, zmarnowali trochę potencjał, nie wypełniając mapy jakimiś ciekawostkami, zjechałem obejrzeć jakiś zniszczony kościół z ciekawości, to ustawili tam tylko 2 NPC i 3 przy samochodzie i nic więcej, aż prosi się o dodanie czegoś, chociażby znajdźki. Fabuła bardzo przyjemna, do przewidzenia, ale mi bardzo odpowiadała, trochę mnie znudziły te walki na noże, za pierwszym drugim razem fajnie, ale jak każdy boss po kolei to walka na
  • Odpowiedz