Wpis z mikrobloga

@Gruboklates: oto główny problem z poznawaniem dziewczyn w Internecie:

Nawet, jak znajdziesz tu chętną dziewczynę, to będziesz musiał żyć ze świadomością, że ona jest z Tobą z rozsądku, bo z pewnością pisało do niej dziesiątki/setki typów bardziej atrakcyjnych od Ciebie.
  • Odpowiedz
@Gruboklates no nie, to działa tak że znajomych ci nie wrzuca, ewentulanie wspólnych znajomych używających randek. To oddzielna baza te randki, podobno więcej normalnych ludzi niż na portalach
  • Odpowiedz
@Jeffrey_M: FB randki lipa dla mnie, na Tinderze czy Badoo miałem więcej polubien niż tam. Mam wrażenie, że profili sporo ale aktywnych użytkowników mało. Ciekawe kiedy wprowadza to na IG
  • Odpowiedz
Nawet, jak znajdziesz tu chętną dziewczynę, to będziesz musiał żyć ze świadomością, że ona jest z Tobą z rozsądku, bo z pewnością pisało do niej dziesiątki/setki typów bardziej atrakcyjnych od Ciebie.

@podrywacz1: ale jak ją poznasz na ulicy czy gdziekolwiek indziej na żywo to tak samo :) wystarczy że ma jakikolwiek sociale :)
  • Odpowiedz
nieprawda

@podrywacz1: no jak nieprawda, wystarczy że ma fb i ig i już masa chłopów będzie pisać, serio myślisz że żaden z nich nie był od ciebie bardziej atrakcyjny?
  • Odpowiedz
@pepe998:
będzie, ale dziewczyny nie porównują bezpośrednio chłopaków, którzy zagadali w Internecie do tych, którzy zagadali poza Internetem
gdyby było inaczej, to całe pua nie miałoby żadnego sensu, a ma
  • Odpowiedz