Wpis z mikrobloga

Czy jak napisze, że typ popierał zbrodnie Izraela to mam ban na wjazd do USA?

@Turin89: Oczywiście, że nie. Ogólnie te wszystkie ''zakazy wjazdu do USA'' to trzeba traktować bardziej w kategoriach jakiegoś niskiej jakości mema i próby zniechęcenia nas dosłownie przez różne trolle i boty/lewicowych szurów do USA jako kraju i społeczeństwa.
  • Odpowiedz
@gozer-traveler: I sobie możesz wypomniać podwójne standardy, a koniec końców prawaki są u władzy, mają dynamizm swojego ruchu społecznego i za psioeczenie na ich zamordowanego lidera dostaniesz zakaz wjazdu do USA, albo jak wielu amerykańskich libwalidów wylecisz z roboty ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Btw. nikt nie będzie się stosował do standardów wobec strony, która ich nie uznaje i nie przestrzega. Cancellowanie było przez lata potężnym narzędziem
  • Odpowiedz
@gozer-traveler: To łze prawica. Rubio to syjonista i on owszem jest na prawicy politycznie ale gojów czyli Ciebie i mnie i amerykanów. Dla niego goje do zużycia są. Dlaczego ciągle siedzicie w tym paradygmacie nie widzicie ,że to pułapka znaczeniowa w której napuszczają jednych na drugich jak koguty. Ile lat można tlumaczyć ,że POPiS i Demo-Republikanie to heglowske dialektyka wykorzystana w demokratycznym systemie.
  • Odpowiedz
@Turin89 byłem w tym roku w Stanach i mimo że można się u mnie w mediach społecznościowych doszukać krytyki Trumpa, Muska czy Izraela to skąd pomysł że komuś się to chce weryfikować? Była tak długa kolejka że jak ja doszedłem to typ zmęczony tylko zapytał czy mam jakieś większe ilości alko i papierosów a jak powiedziałem że nie to oddał paszport i powiedział żebym szedł dalej xD
  • Odpowiedz
Czy jak napisze, że typ popierał zbrodnie Izraela to mam ban na wjazd do USA?

@Turin89: napisałeś, że to co robi Izrael to zbrodnia, już za to jest BAN do USA
  • Odpowiedz