Wpis z mikrobloga

@Silklash: ja mam ledwie 4-5 znajomych, którzy coś piszą na swoich tablicach. Większość ogranicza się tylko do wrzucania zdjęć z wakacji, no i reklamy, reklamy, reklamy.
  • Odpowiedz
@Silklash:

Kilka lat temu został on przejęty przez zidiociałych staruchów po 50, niziny społeczne

Z mojej obserwacji to się zaczęło dziać powoli, stopniowo mniej więcej 10 lat temu - czyli w momencie gdy internet mobliny w telefonie LTE stał się powszechnym standardem, później w czasach covidowych Facebook całkowicie został przejęty przez szurów i staruchów xD

Ja naprawdę nie jestem za jakimś restrykcyjnym gatekeepingiem, ale przykład Facebooka jasno pokazuje że masowa
  • Odpowiedz
@Silklash najbardziej nienawidzę fb za to, że zaorał fora przez te swoje, tfu, grupki. Grupy są jedynym powodem, dlaczego wchodzę jeszcze czasem na fb, ale to tylko dlatego, że nie ma for ()
  • Odpowiedz
ja mam ledwie 4-5 znajomych, którzy coś piszą na swoich tablicach. Większość ogranicza się tylko do wrzucania zdjęć z wakacji, no i reklamy, reklamy, reklamy.

Odpowiedz

@Nadia_: to samo ja.
  • Odpowiedz
  • 1
@Silklash: shitposting na FB to było coś. Teraz coś napiszesz to cię rozliczą na wykopie, dowie się ojciec, matka i babka.
  • Odpowiedz