Wpis z mikrobloga

@Eliade_z_Poznania: Też o nim zapomniałem jak chyba wszyscy.
Skojarzył mi się jeszcze inny piłkarz promowany mocno za czasów Sousy - Przemek Płacheta, ale teraz patrzę że on regularnie grał w Championship w zeszłym sezonie i pomógł utrzymać swój klub w lidze (ʘʘ)
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: nie no kiepsko sobie radzi w Championship jakby nie patrzeć. W Norwich nie pykło, wypchano go do Swansea, gdzie też po roku wypchnięto go do Oxfordu. To jest w sumie Championship, więc poziom nienajgorszy, ale mimo wszystko to jest stopniowa degradacja, on teraz gra w 'najmniejszym' klubie w lidze walcząc o utrzymanie.
  • Odpowiedz
@first: hajs, obietnice progresu, mocniejsza liga, agencja KFM (kiepska jeżeli chodzi o pokierowanie karierą piłkarza), mało w głowie. To głównie chyba przeważyło. Gościu jest (był) mega szybki i myślał, że wystarczy na Championship. Wyszło poniekąd, tak jak z Mudrykiem w Chelsea.
  • Odpowiedz
@malinoon: serio, bez zbędnej napinki, wydaje mi sie, ze karierami niektorych pilkarzy duzo lepiej pokierowalyby wykopki, ktore interesuja sie pilka niz te niektóre wielce profesjonalne agencje pilkarskie.
  • Odpowiedz
@Piotrek7231: 2BL, Hertha to można powiedzieć, że jeszcze się trzyma na powierzchni i dopiero zauważyłem, że Skóraś w końcu uciekł od Bruggijskiego gnębiciela do Gentu (nie mylić z Genkiem ͡° ͜ʖ ͡°), może tam pograć coś więcej niż czas doliczony w co trzecim meczu.
  • Odpowiedz