Aktywne Wpisy

MonazoPL +128
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +226
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz

To jest życie, żadnych potrzeb i ceny zwalone w jednym miejscu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#nieruchomosci #mieszkaniedeweloperskie
źródło: temp_file4364075814804178043
PobierzDzisiaj trzeba byc milionerem w Polsce zeby sobie kupic male mieszkanko.
Niech im te unity pognija i caly hajs sie pojdzie j---c. Takie mam konkluzje.
U mnie jedna inwestycja w przedsprzedazy byla po 12k za metr, teraz jest po 18k, a i tak debile pokupowali - 4 metry od innych blokow, bez dostepu do zieleni, caly czas na podgladzie sasiadow i prawie wszystko
Przychód rzędu 200k rocznie spokojnie starczy na mieszkanie w tej cenie.
@walciak Bemowo
bardziej niz mieszkania (pewnie dlatego ze juz mam) bolą mnie ceny gastro ;)
źródło: image_picker_047890E0-9E27-4597-9CAB-A5CE50DD1CB8-66181-000007CB148B263F
PobierzJuz kiedys to pisalem: skonczmy z mitem, ze wszystko jest dla wszystkich( ͡º ͜ʖ͡º)
Ja przejrzałam w mojej okolicy (Gdańsk) i jestem wręcz pozytywnie zaskoczona, wcale nie kosztuje wszystko 20k+ jak wszyscy mówią, a spokojnie można znaleźć na obrzeżach nieruchomości na 9k/m2 lub mniej. Choć pewnie do tej pory deweloperzy opychali je niektórym za 16 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
U mnie o----------a cyrki dalej z cenami po 15k za mikrorudery bez dostepu do swiatla dziennego przez dluzej niz 2 h dziennie.
@jerry-snow: Jak będziesz za chleb płacił 15 zł i zobaczysz kolejkę w piekarni to też powiesz 'Hmm ludzie kupują, cena musi być w porządku' ?