@elbanos Tak, tak, monetyzuje 1000 serduszek. Jeszce dodaj, że to bait na wykopków tak samo jak tytuły na Onecie i Newsweeku o polskim mężczyznach. ( ͡º͜ʖ͡º)
@KotBojowy No bluepill twierdzi, że jak będziesz dla dziewczyny miły i uczynny, to Cię pokocha. Do tego z dzieciństwa bajki powtarzane, że kobiety w przeciwieństwie do mężczyzn nie patrzą na wygląd zewnętrzny. No i wyżej masz nawet komentarz, że to ragebait, więc że nie wierzy, że to serio, więc jak widać nie mnie uruchomiło. Są osoby, które nawet nie ogarniają, że to możliwe...
Nie wiem, która ciotka Cię okłamywała, ale bajki nie kłamią - jak je uważnie przeczytasz/obejrzysz to pokazują prawdę. Nie mam czasu się rozpisywać ale pierwszy przykład z brzegu - Pocahontas - historia o tym, że dla egzotycznego przystojniaka kobieta doprowadzi własne plemię na skraju zagłady.
@Fjubens zwracają na wygląd, dlaczego miałyby nie zwracać? Napisała prawdę, jak chłop wpadnie jej w oko to dużo zrobi żeby go zdobyć. A jak ktoś jej nie pociąga to trudno żeby zmuszała się
@Fjubens Wiele z tego, co napisałeś to prawda. Problem leży gdzie indziej - jak poświęcasz zbyt dużo czasu na dany temat, to za bardzo się angażujesz. Nawet w bardzo dobrze płatnej pracy nie jest to zdrowe, a Ty robisz to za darmo na wykopie. To przechodzi na resztę życia. Kobiety i ludzie spoza tagu #przegryw, mają rację że często robimy to sobie sami sobie. Redpille, blackpille etc. to
zwracają na wygląd, dlaczego miałyby nie zwracać? Napisała prawdę, jak chłop wpadnie jej w oko to dużo zrobi żeby go zdobyć. A jak ktoś jej nie pociąga to trudno żeby zmuszała się
@Jeffrey_M: bo to powszechnie powtarzane kłamstwo przez baby. Większość facetów to łyka, co im szkodzi.
@Fjubens ale to co ten chłop zrobił to nazywa się love bombing i też jest trochę nachalne. Świat nie wygląda tak że chcesz kogoś zdobyć, przynosisz kwiaty i jest twoja. Trzeba wyczuć kiedy dostajesz kosza i szukać innej
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
Nie wiem, która ciotka Cię okłamywała, ale bajki nie kłamią - jak je uważnie przeczytasz/obejrzysz to pokazują prawdę.
Nie mam czasu się rozpisywać ale pierwszy przykład z brzegu - Pocahontas - historia o tym, że dla egzotycznego przystojniaka kobieta doprowadzi własne plemię na skraju zagłady.
źródło: temp_file335112449764025267
Pobierz@Jeffrey_M: bo to powszechnie powtarzane kłamstwo przez baby. Większość facetów to łyka, co im szkodzi.