Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

ale to co ten chłop zrobił to nazywa się love bombing i też jest trochę nachalne. Świat nie wygląda tak że chcesz kogoś zdobyć, przynosisz kwiaty i jest twoja. Trzeba wyczuć kiedy dostajesz kosza i szukać innej

@Jeffrey_M: bajki i kobiety mówią co innego. Nawet niedawno temu usłyszałem hasło (z obowiązkowym, babskim szyderstwem): "No mój zmarły menżuś wychodził sobie u mnie zwiazek, a nie było nikogo innego". I tak, ja
  • Odpowiedz
@Jin: warto przypomniec niesmiertelna paste

W tej części twórcy w pełni ukazują prawdziwą naturę Pocahontas. Wydaje mi się że mogą mieć konto na wykopie, bo tylko rasowy mizogin byłby w stanie w tak negatywnym świetle przedstawić #rozowepaski

Film zaczyna się typową w życiu księżniczki sytuacją, plemię indian pracuje i zbiera pożywienie, a Pocahontas czesze się, śpiewa piosenki i uprawia pilates.

Dowiaduje się o śmierci chada z poprzedniej części ale
  • Odpowiedz
@PowiatowyBanan Mnie też tego uczyli w dzieciństwie. Dużo zależy od kobiety. Takie bardziej świadome dobrze odbierają takie zaloty, ale zaloty nieprzasadzone. A większość woli faceta który daje trochę atencji i pozwala zatęsknić za sobą. A nie przemiłego dżentelmana który za nią lata
  • Odpowiedz
@Jeffrey_M: Masz rację, dużo zależy od człowieka, bo taki serio dobry człowiek nie pozwoli sobie na pewne rzeczy. Niestety teraz widzę ją bardzo rzadko, mimo że była powszechna te 30 lat temu, gdy byłem dzieckiem.
  • Odpowiedz
@Fjubens: prawda czyni wolnym, lepiej być samotnym niż pajacować i tracić energie, jako brzydka osoba nauczyłem się na szczęście tego szybko - bez wyglądu bez szans
  • Odpowiedz
@P4ncak3: nie zrozumialeś, mówiłem to w konkretnym kontekście. Ludzie narzekają na brak powodzenia i zamiast coś z tym zrobić, to siedzą na wykopie i marudzą. Nie zabraniam, ale wiem że to jest żałosne i jak każdy człowiek, żałuję tego zmarnowanego czasu. Może kadzę, nie wiem, po prostu wiem jaki to jest ból straty czasu na bzdury i chcę ostrzec innych. Wiem po swoim życiu, że czasem takie rady puszczane w
  • Odpowiedz
@Fjubens: to samo dziala w druga strone. dla odpowiedniej kobiety faceci sa w stanie zrobic bardzo duzo.
czemu wykopowe przegrywy nie zainteresuja sie dziewczynami na swoim poziomie albo nizszym... bo wybor atrakcyjnego partnera to tez kwestia obustronna. jakos nie widze wpisow od przegrywow ktorzy wrzucaja zdjecia grubych oblesnych bab z tlustymi wlosami i zezem i nie pisza "taka to by wystarczyla byleby kochala" xD mizogini hipokryci
  • Odpowiedz