Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 16
@elbanos Tak, tak, monetyzuje 1000 serduszek. Jeszce dodaj, że to bait na wykopków tak samo jak tytuły na Onecie i Newsweeku o polskim mężczyznach. ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
via Android
  • 4
@KotBojowy No bluepill twierdzi, że jak będziesz dla dziewczyny miły i uczynny, to Cię pokocha. Do tego z dzieciństwa bajki powtarzane, że kobiety w przeciwieństwie do mężczyzn nie patrzą na wygląd zewnętrzny. No i wyżej masz nawet komentarz, że to ragebait, więc że nie wierzy, że to serio, więc jak widać nie mnie uruchomiło. Są osoby, które nawet nie ogarniają, że to możliwe...
  • Odpowiedz
via Android
  • 4
@KotBojowy No ale gdzie w tym co napisałem jest zatem nieprawda? W dzieciństwie nie byłem na Wykopie jak słyszałem, że kobiet nie interesuje wygląd.
  • Odpowiedz
  • 7
@Fjubens:

Nie wiem, która ciotka Cię okłamywała, ale bajki nie kłamią - jak je uważnie przeczytasz/obejrzysz to pokazują prawdę.
Nie mam czasu się rozpisywać ale pierwszy przykład z brzegu - Pocahontas - historia o tym, że dla egzotycznego przystojniaka kobieta doprowadzi własne plemię na skraju zagłady.
  • Odpowiedz
@Fjubens zwracają na wygląd, dlaczego miałyby nie zwracać? Napisała prawdę, jak chłop wpadnie jej w oko to dużo zrobi żeby go zdobyć. A jak ktoś jej nie pociąga to trudno żeby zmuszała się
  • Odpowiedz
@Fjubens Wiele z tego, co napisałeś to prawda. Problem leży gdzie indziej - jak poświęcasz zbyt dużo czasu na dany temat, to za bardzo się angażujesz. Nawet w bardzo dobrze płatnej pracy nie jest to zdrowe, a Ty robisz to za darmo na wykopie. To przechodzi na resztę życia. Kobiety i ludzie spoza tagu #przegryw, mają rację że często robimy to sobie sami sobie. Redpille, blackpille etc. to
  • Odpowiedz
zwracają na wygląd, dlaczego miałyby nie zwracać? Napisała prawdę, jak chłop wpadnie jej w oko to dużo zrobi żeby go zdobyć. A jak ktoś jej nie pociąga to trudno żeby zmuszała się

@Jeffrey_M: bo to powszechnie powtarzane kłamstwo przez baby. Większość facetów to łyka, co im szkodzi.
  • Odpowiedz
@Fjubens ale to co ten chłop zrobił to nazywa się love bombing i też jest trochę nachalne. Świat nie wygląda tak że chcesz kogoś zdobyć, przynosisz kwiaty i jest twoja. Trzeba wyczuć kiedy dostajesz kosza i szukać innej
  • Odpowiedz