Wpis z mikrobloga

@OCIEBATON Eh, można się z nim nie zgadzać, ale typ promował swoje poglądy i prowadził poniekąd dialog z ludźmi którzy się z nim nie zgadzali. Nie wiem, jeśli ktoś twierdzi, że działał na szkodę USA (co jest zawsze subiektywną opinią) to powinno mu się zakazać działalności albo wsadzić do więzienia na dwa lata, a nie zabijać. Jednak jest wolność słowa na świecie i nie powinno się zabijać ludzi za poglądy, a
  • Odpowiedz
@OCIEBATON I żeby nie było, chłop był prorosyjski, proizraelski, walił często populizmami, właściwie ciężko by mi było znaleźć jakiś punkt wspólny z nim jeśli chodzi o poglądy, do tego rzeczywiście tworzył trochę swoją 'sektę'. Ale nie uważam, że morderstwo jest odpowiednim sposobem na radzenie sobie z takimi ludźmi.
  • Odpowiedz
@OCIEBATON: wiesz co mnie śmieszy? Jak czarny zabije jakaś biala kobietę, która popierała BLM albo kogoś innego, kto otwarcie krytykował rasizm, to prawactwo jest w ekstazie. Jak zginął prawicowy celebryta, który opowiadał straszne kocopoły o dostepie do nroni.. to już nie wolno tak pisać.
  • Odpowiedz
@OCIEBATON: ( ͡° ͜ʖ ͡°) ludzie w komentarzach płaczą za politycznym słupem-naganiaczem. Gadał co kazali do prostego ludu i wchodziło jak w masło ale nie spodziewał się, że ktoś serio może tego nie trawić.
  • Odpowiedz