Wpis z mikrobloga

@OCIEBATON:

Warto ponosić koszt, niestety, niektórych zgonów spowodowanych bronią każdego roku

śmierć innych, to koszt, który warto ponosić, śmierć moja to metafizyka, spotkanie z najwyższym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@john-eek ale to wlasnie twoja analogia jest bezsensu, bo porównujesz samo prawo posiadania broni do uzywania auta w sposob niedozwolony, celowo. Wypadki drogowe dzieja sie tez z nieuwagi badz niezrozwnowazonych ludzi za kolkiem, dokładnie jak z bronia - nikt nie jest adwokatem tych sytuacji, ale samego dostepu, tak samo jak nikt nie chce wypadkow. Lol
  • Odpowiedz
  • 0
Bardzo mi z tego powodu wszystko jedno

@OCIEBATON: a mi jednak przykro, że dałeś sobie wmówić istnienie "podludzi", których życie nie jest nic warte
  • Odpowiedz
  • 1
@OCIEBATON Neuropska wrażliwość się kończy, kiedy człowiek ma inne poglądy niż oni. Ciekawe ile z nich tęskni za komuną, wtedy takie rzeczy nikogo nie dziwiły.
  • Odpowiedz
życzyłbym ci czegoś, ale bana za to dają

@thority: Wam to wolno ale jak "przeklete lewaki" tez tak reaguja to wielke oburzenie. Pamietam co sie odwalalo po morderstwie Dutkiewicza.
  • Odpowiedz
@OCIEBATON: chłop se siedział na straganku i rozmawiał z ludźmi, a ty mówisz, że rozumiesz. Lewactwo nie umiało dyskutować z nim i go zabił jakiś fanatyk jak Ty
  • Odpowiedz