Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
prometheusfides +38
Zamknąłem dziś wszystkie pozycje CFD na ropie i wypłaciłem resztę środków.
Przez ostatnie 4 miesiące grałem spokojnie – trochę CFD, trochę akcje. Bez spiny, bez all-inów. W efekcie podwoiłem depozyt. Wszystko wyglądało dojrzale, pod kontrolą, jak trzeba.
I wtedy wjechała ropa i pomysł na „łatwy hajsik”.
Miałem
Przez ostatnie 4 miesiące grałem spokojnie – trochę CFD, trochę akcje. Bez spiny, bez all-inów. W efekcie podwoiłem depozyt. Wszystko wyglądało dojrzale, pod kontrolą, jak trzeba.
I wtedy wjechała ropa i pomysł na „łatwy hajsik”.
Miałem

Mirki, wybierajcie do #zwiazek tylko #rozowepaski które uprawiają jakiś sport. Jesteśmy razem w okolicach 30-35 lat, dwójka dzieci na karku i w miniony weekend na weselu siedzieliśmy w 5 par, gdzie pozostałe 4 kobiety miały wyraźne 10 kilogramów za dużo, które nieumiejętnie maskowały brzydkimi sukienkami. Moja żona przeciwieństwo - zgrabna pupa, nogi, brzuszek zerowy. Aż było czuć wzrok tych wszystkich facetów siedzących przy stole. Dodatkowo ich Babki zamiast tańczyć, to scrollowaly insta.
w takich chwilach wybaczam mojej żonie codzienne latanie na #silownia #bieganie czy #rower
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
z fartem
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Wyjazdy inne niż na plażę, albo all inclusive? Jeśli już, to wszędzie kolejką, uberem jak najbliżej.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
a wyglądam na “basen raz w tygodniu” xD. Jako przegryw mogę sobie na to pozwolić, ale jak ktoś ma żonę i rodzinę to nierealne przy pracy siedzącej i neat bliskim 0.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Mmm mieć z kim pojechać na narty zimą, rower jak nie wieje i piesze wycieczki górskie cały rok (。◕‿‿◕。)
z fartem
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Jailer
źródło: image
Pobierz