Aktywne Wpisy

MonazoPL +86
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: 700 zł bank millennium monazo
Pobierz
Agresywna_Szyba +14
je j---e za rok w czerwcu mam wesele a nowobogacki teściu wymyślił sobie że zgodnie ze starapolską tradycją na weselu muszą być dziady proszalne... i mimo że zostało ponad pół roku to jeździ po wiosce i zaprasza wszystkich meneli. Naprawdę już się człowiekowi odechciewa tego cyrku
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
dziady proszalne na weselu hit czy kit?
- hit 21.4% (84)
- kit 52.0% (204)
- hit ale trzeba zatrudnić aktorów z domu kultury 26.5% (104)

Polećcie jakiś sprawdzony warsztat samochodowy, który ogarnie wymiane klocków z tyłu w Skodzie Kodiaq (w miarę nowa z 2022 roku). Niby sprawa banalna ale wiem, że np trzeba podpiąc pod komputer żeby odblokować tłoczki. Chce mieć to porządnie zrobione i żeby nie założyli mi jakiegoś paździerzu. ASO odpada bo mają ceny z kosmosu. Wcześniej swoimi gruzami jeździłem do kolegi ale on nie rusza nowszych aut.. Najlepiej coś z okolic Zakrzowa/Psiego pola ale mogą być tez inne lokalizacje.
źródło: 5e1f00c140df7_o_full
PobierzSzukanie dobrego mechanika to h----d, więc warsztat z polecenia może ale nie musi być dobry.
Polecam nauczyć się robić taki rzeczy samemu, a do warsztatu oddawać w ostateczności
Chodź czasem taniej jest oddać samochód na złom niż do mechanika
Poza tym teoretycznie możesz odpiac wtyczkę i podać 12v
@r5678: nie do końca. tak w skrócie to w vag wtedy sterownik nie rejestruje wymiany klocków na nowe i zużywa je w dużo krótszym czasie dodatkowo często powodując przegrzanie tarczy. taka pułapka producenta na domorosłych mechaników.
71 Warsztat Premium robię jakieś takie okresowe sprawy
W porównaniu do innych warsztatów nie mam poczucia że mam do czynienia z kimś kto nie skończył nawet podstawówki