Aktywne Wpisy

KokiX +220
Stellantis - gówniany Midas motoryzacji, zniszczyli kilka znanych, europejskich marek, dzięki czemu chińskie guano znajduje dziś swoje miejsce na rynku.
Tak to jest gdy korporacyjna chęć zysku przyćmiewa rzeczywiste oczekiwania klientów.
Zniszczyć Fiata, Opla i Peugeota to trzeba się postarać, gratulacje.
#motoryzacja #samochody #oswiadczenie
Tak to jest gdy korporacyjna chęć zysku przyćmiewa rzeczywiste oczekiwania klientów.
Zniszczyć Fiata, Opla i Peugeota to trzeba się postarać, gratulacje.
#motoryzacja #samochody #oswiadczenie
źródło: temp_file5200882552127329581
Pobierz
jmuhha +28
Tak wygląda „skandynawskie drewno” w praktyce.
Ładne z wierzchu, a w środku… papier. Symbol naszych czasów
Ładne z wierzchu, a w środku… papier. Symbol naszych czasów
źródło: 1000021897
Pobierz

@asdeusz-konopielka: Niby tak, ale jakoś mnóstwo decyzji rządu Morawieciego była w podejrzanie korzystna dla kacapii. Że już nie wspomnę o ewidentnych kacapskich agentach, jak choćby Maciarenko, piastującego urząd ministra obrony narodowej.
To jest dla mnie niepojęte
chyba że zamiast uczył się historii to zachlewał pałę na wagarach i wie o ruskich że śmiesznie chleją i nie mają kibli w domu, ale za to z historii pamięta nazwy czołgów
A może odpowiedź jest po prostu nudniejsza i nie wymaga grzebania w DNA przodków? Może to tylko efekt wieloletniego, konsekwentnego karmienia dezinformacją, która idealnie trafia w kompleksy, lęki i zwyczajną ignorancję? Internet dał głos każdemu, także pożytecznym idiotom Kremla. To nie genetyka, to skutek uboczny wolności słowa.
Najlepsze jest to, że zwalczając
@asdeusz-konopielka: ja tam ze szkoły nie pamiętam nagonki na Rosję, ale może miałem nauczycieli post-komuchów, a rok szkolny i tak kończył się praktycznie przed 2WŚ...
@asdeusz-konopielka: w 2015 myslalem ze pisowcy to dno dna i juz nizej nie upadniemy. No i tu wchodzi memcen mowiac "poczymaj mi p--o"... Dokladnie to samo wczoraj sobie myslalem, pisowcy jakas taka bieda umyslowa, gdzies tam se zyja pod kamieniem i glosuja na te swoje pincetplusy i inne. Szkodniki ale takie nie zagrazajace ekosystemowi.
Konfedetalczycy to natomiast gatunek pasozyta i to taki glupi gatunek ktory zabije