Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +353
Orlen Polski Tinder Narodowy im. św. Jana Pawła II
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz
MLeko29 +92
Dzień dobry
źródło: 1000063696
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz
źródło: 1000063696
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Może i mam ryj 6/10, ciało jak przeciętny 35 latek (nie ulaniec), nie mam spadku po rodzicach czy dziadkach, ale za to:
- dobrze gotuję
- uprawiam różne sporty
- gram na instrumentach
- mam kilka różnych hobby
- pracuję hybrydowo
- uwielbiam perfumy
- dbam o siebie i higienę
I kurde nie umiem znaleźć sobie żadnej NORMALNEJ dziewczyny. Nie interesują mnie klubowiczki, influencerki, podróżniczki (tylko dla fotek) itd. W większości przypadków poznaję dziewczyny przez znajomych. Raz na kilka miesięcy poznam jakąś dzięki hobby czy graniu. Mimo wszystko większość to... no po prostu - wariatki. Coś z tymi babami jest nie tak. A ja chcę zwykłą, spokojną i ułożoną partnerkę, która czasami posprząta i upiecze ciasto, a nie taką co planuje tylko kolejne wakacje, wyjścia na miasto czy zakup kolejnych niepotrzebnych ciuchów. Sam sprzątam, robię pranie, czyszczę kibel i prysznic, więc nie szukam służącej, bo pewnie zaraz ktoś tak z wykopków napisze xD Ale moja poprzednia dziewczyna bała się dotknąć szczotki z kibla, więc nawiązuję...
Uprzedzając pytania - miałem apki randkowe przez 3 miesiące, nie znalazłem tam nic ciekawego, napisało do mnie kilka dziewczyn po pairingu, ale do żadnego spotkania nie doszło. Generalnie miałem wrażenie, że same lampuciary z okolic mi wyskakiwały :/
Isover dla chłopa. A pewnie ta pasująca do mnie dziewczyna właśnie pisze podobnego posta na jakiś portal dla lasek (nie wiem gdzie teraz plotkują, może na grupkach na FB).
#zwiazki #samotnosc #zalesie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Większość normalnych dziewczyn około 30 jest już w poważnych związkach/ma już rodziny.
z fartem
@mirko_anonim: znajdź sobie chłopaka.
Komentarz usunięty przez moderatora
Jak jesteś średni to jest jeszcze szansa, chociaż resztą nadrabiasz to już gorzej. Im lepszy będziesz tym trudniej będzie Ci taką znaleźć.
Tymbardziej że większość lasek jest powierzchowna, one widząc to że masz kilka hobby i inne rzeczy nie widzą tego, że robisz dużo w swoim życiu, czy nie jesteś nudny. One widzą kogoś kto nie ma planu na życie. Ty wiesz
Czasy się zmieniły na pewno, tak po swoim kręgu znajomych kobiet, widzę że mają straszne wymagania co do
źródło: comment_NnTzZPbPzaqHi81e2hqN2WDBOr1FzGWb
Pobierz@thewickerman88: mnie w to nie mieszaj. Znajdź sobie kogoś innego. xD
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰