Wpis z mikrobloga

✨️ Dlaczego nie mogę znaleźć normalnej dziewczyny?
Może i mam ryj 6/10, ciało jak przeciętny 35 latek (nie ulaniec), nie mam spadku po rodzicach czy dziadkach, ale za to:
- dobrze gotuję
- uprawiam różne sporty
- gram na instrumentach
- mam kilka różnych hobby
- pracuję hybrydowo
- uwielbiam perfumy
- dbam o siebie i higienę

I kurde nie umiem znaleźć sobie żadnej NORMALNEJ dziewczyny. Nie interesują mnie klubowiczki, influencerki, podróżniczki (tylko dla fotek) itd. W większości przypadków poznaję dziewczyny przez znajomych. Raz na kilka miesięcy poznam jakąś dzięki hobby czy graniu. Mimo wszystko większość to... no po prostu - wariatki. Coś z tymi babami jest nie tak. A ja chcę zwykłą, spokojną i ułożoną partnerkę, która czasami posprząta i upiecze ciasto, a nie taką co planuje tylko kolejne wakacje, wyjścia na miasto czy zakup kolejnych niepotrzebnych ciuchów. Sam sprzątam, robię pranie, czyszczę kibel i prysznic, więc nie szukam służącej, bo pewnie zaraz ktoś tak z wykopków napisze xD Ale moja poprzednia dziewczyna bała się dotknąć szczotki z kibla, więc nawiązuję...

Uprzedzając pytania - miałem apki randkowe przez 3 miesiące, nie znalazłem tam nic ciekawego, napisało do mnie kilka dziewczyn po pairingu, ale do żadnego spotkania nie doszło. Generalnie miałem wrażenie, że same lampuciary z okolic mi wyskakiwały :/

Isover dla chłopa. A pewnie ta pasująca do mnie dziewczyna właśnie pisze podobnego posta na jakiś portal dla lasek (nie wiem gdzie teraz plotkują, może na grupkach na FB).

#zwiazki #samotnosc #zalesie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: sory ale na 1 normalna dziewczyne przypada 10 facetow bo jednak wiekszosc bab jest bezwartosciowym szambem jak slusznie zauwazyles. A z 9 innymi typami ciezko wygrac, nawet jak dziewczyna nie zwraca uwage na wyglad
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: to nie na tym życie polega w ogóle mordo, Ty odklejony jesteś, babę to trzeba sobie ułożyć i wychować pod siebie, a nie, że na gotowe sobie przyjdziesz i bez wysiłku żadnego i wkładu będziesz miał, no to nie tędy droga całkowicie, Tobie ktoś do głowy napchal jakichś bzdur dla naiwnych, a Ty w to uwierzyłeś, a trzeba robić dokładnie odwrotnie
z fartem
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: W sensie szukasz dziewczyny, która nie jest zainteresowana poznawaniem świata ani poznawaniem ludzi? Może być ciężko, chociaż jesteś w dobrym miejscu. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim może masz słaby marketing, bo ja z Twojego posta nie wyczytałam za dużo o Tobie jako osobie tylko o tym co robisz czy jak wyglądasz, a z perspektywy kobiety ważniejsze jest to kim jesteś i co planujesz oraz w jaki sposób. Np. kobieta co chce dzieci nie bardzo ją będzie obchodziło czy umiesz grać na instrumencie tylko jak widzisz podział obowiązków czy wychowanie dzieci, albo co myślisz o ślubie. Prezentując
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jest więcej normalnych gości niż normalnych lasek.
Jak jesteś średni to jest jeszcze szansa, chociaż resztą nadrabiasz to już gorzej. Im lepszy będziesz tym trudniej będzie Ci taką znaleźć.
Tymbardziej że większość lasek jest powierzchowna, one widząc to że masz kilka hobby i inne rzeczy nie widzą tego, że robisz dużo w swoim życiu, czy nie jesteś nudny. One widzą kogoś kto nie ma planu na życie. Ty wiesz
  • Odpowiedz
@Kitku_Karola: może jesteś wyjątkiem, zmieniły się czasy albo coś, ale to co opisujesz nie ma się wcale do rzeczywistości. Nawet badania temu przeczą, typu na podstawie zdjęć kobiety miały ocenić lepszego kandydata na męża. Czy w drugą stronę, co najważniejszego w Tobie (jako kobieta) jest najważniejsze dla przyszłego partnera, czy najbardziej wartościowe.

Czasy się zmieniły na pewno, tak po swoim kręgu znajomych kobiet, widzę że mają straszne wymagania co do
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
ambitny-mireczek-31: Widocznie dla żadnej „NORMALNEJ” nie jesteś interesujący. Wybierz, z kręgu tych które ci okazują zainteresowanie, a jeśli nie chcesz, to nie narzekaj, że przebierasz. Masz to co masz do wyboru. Ten sam problem, co u większości odklejonych kobiet.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
  • Odpowiedz