@przesolonaTaZupa każdy wie, że nowonarodzony bachor szczególnie piękny nie jest (poza nieskalaną myślą juleczką i kilkoma wykopkami), więc raczej mówimy o największym rodzaju miłości jakiego człowiek może doświadczyć nieporównywalnym z niczym innym zestawionym z przyziemnymi rozrywkami dla mas jak drink na plaży.
@WielkiNos: dla nich kolejny cel życiowy to znaleźć bogatego 50-60 latka i założyć kanał na YouTube w tematyce duchowości i gadaniu, że jako 20 latka wymarzyła sobie męża i teraz go zdobyła ( ͡°͜ʖ͡°)
@WielkiNos: Jedne kobiety wolą urodzić dziecko i cieszyć się macierzyństwem, inne wolą pić a-----l na hiszpańskiej plaży. Jeśli jedne i drugie mają problem z tą drugą stroną, to one same są problemem. Niech każdy robi to, na co ma ochotę.
Filmik może być formą żartu, tak samo jak się żartuje o Polakach na all inclusive, czy dziewczynach na Erasmusie, gorzej jak jest w tym coś bardziej poważnego, wtedy ewidentnie jedna
@WielkiNos: przecież to jest tylko wyśmiewanie zdjęcia oślizgłego różowego kartofla opisanego jako "coś najpiękniejszego". No obiektywnie jest to zabawne, biorąc pod uwagę, że aktualnie na biurku mam z 15 rzeczy "piękniejszych" niż różowy, osrany guwniak.
@Dorianxxx: sporo tych "faktów" pominąłeś, oprócz spłodzenia gówniaka, to trzeba go jeszcze urodzić, później wykarmić, ubrać, wychować itp. i tutaj koszty - jeżeli chcesz to zrobić dobrze - idą w setki tysięcy złotych
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
Komentarz usunięty przez moderatora
Natomiast pozostaje problem samej retoryki i pozostawiania sprawy otwartej formą pytania.
Dobrze by to wychodziło, kiedy ktoś wrzucałby zdjęcie z dzieciakami i rodziną, podpisując "jedna z najprzyjemniejszych rzeczy na
źródło: 17573133228874130662362735241217
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Filmik może być formą żartu, tak samo jak się żartuje o Polakach na all inclusive, czy dziewczynach na Erasmusie, gorzej jak jest w tym coś bardziej poważnego, wtedy ewidentnie jedna
Mówisz tak, bo psa nigdy nie miałeś.
Masz porównanie do swojego dziecka?
@przesolonaTaZupa: a ta agresja w stosunku do dziecka to po co, żałosny przychlaście?