Wpis z mikrobloga

via Android
  • 45
@przezwzrostprzegralemzycie Tak samo z grupami z poszukiwaniem partnera na wesele, ostatnio wyskoczył mi na głównej wpis, akurat z miasta blisko mnie, dziewczyna sympatycznie wyglądająca (nie jako modelka, po prostu przyjazna twarz na pierwszy rzut oka), potem spojrzałem w komentarze, a tam chłopy aż się biły który lepszy i 100 kandydatów.

Może nie mam w sobie testosteronu (w sensie przenośni, bo wynik akurat mam w normie sprawdzając ostatnio przy okazji D3 wyznaczenia),
  • Odpowiedz
To jak to było z tą ścianą u kobiet po 30.(40.)?

@Fjubens: a istnieje coś takiego?

chłop co z RIGCZEM d-----ł.

Swoją drogą dlatego nie siedzę na tych grupkach czy górskich czy rowerowych. Z jednej strony atencjuszki, z drugiej spermiarze, z resztą średnia wieku
  • Odpowiedz
Laska fajnie wygląda, na jakąś pasję, może nie ma gdzie poznać długiej połówki a poprzedni związek się rozpadł (tak się zdarza), a Wy wszyscy po niej psy wieszacie.
  • Odpowiedz
@Fjubens: Znaczy chyba ze ścianą to bardziej chodzi o to, że po 30 zaczynają się kończyć jakościowi partnerzy. Może i tysiące lików na fb są, ale to fb. I na tym bym skończył
  • Odpowiedz
@Fjubens: Zależy co rozumiesz jako ścianę? Czy znajdzie frajera 1/10 do peklowania, tak. Czy znajdzie Chada z milionami na koncie do ślubu, szczerze wątpię. Laska jest w kategorii ''do zabawy'' i nic poza tym. Oczywiście, że to 28361236 x więcej niż jakikolwiek przegryw doświadczy ale one same piszą, że im zależy na bliższej relacji (no no xD) a nie na szybkim peklowaniu.

Życie ze świadomością, że jest się tylko lalką
  • Odpowiedz