Wpis z mikrobloga

Halo mireczki.

Sprawa jest. Biurko mi się wygięło od monitorów ;d Szukam teraz blatu, który udźwignie mi dwa monitory (Lg ultrafine ergo) 32 cale na dwóch ramionach.

Macie jakieś polecane blaty, twarde, które nie będą się wyginać jak te p------i z ikea?

#meble #biurko #komputery
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mechaos: Mam ten sam problem, też dwa monitory na ramieniach i wyginający się blat. Rozpocząłem poszukiwania nowego biurka z ręczną regulacją wysokości (tak wiem są elektryczne, ale bez przesady żeby jeszcze bardziej uzależniać wszystko od prądu, kiedy już tyle urządzeń mamy zasilanych elektrycznie). Ważne jest aby stelaż biurka szedł pod całym blatem to zapobiegnie wyginaniu się blatu pod naporem monitorów. Jeśli chodzi o sam blat to ważne żeby był gruby
Kulfonix - @mechaos: Mam ten sam problem, też dwa monitory na ramieniach i wyginający...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 1
@Kulfonix: A wybrałeś już jakiś model konkretny? Wszystko jest cholernie drogie : / A jak znajdzie się coś tańszego to chybotliwe takie, że strach kawę postawić :D
  • Odpowiedz
@mechaos: Tak, myślę nad biurkiem z IKEA bo mają taki stelaż jak na zdjęciu z ręczną regulacją wysokości w rozsądnych pieniądzach. Nie ma co wymyślać i przepłacać. Ewentualnie chyba że ktoś chce to kupić sam stelaż, a blat zamówić u stolarza ale to już droższa sprawa. Normalnie te biurka które mają stelaż pod całą długością blatu + płozy na ziemi zamiast czterech oddzielnych nóg są stabilne. Moja aktualne biurko ma
  • Odpowiedz