Wpis z mikrobloga

@PrankmeisterXD: cenie za merytoryke. Ale czy masz coś w zamian? Czy Wogole mamy postrzegać cokolwiek w zamian, czy to ślepa uliczka. Mówiąc językiem wykopków sranie do paczkomatu jest niby spoko ale jeśli nie to gdzie?
  • Odpowiedz
@PrankmeisterXD:
1. Rządy PiSu w latach 2019-2023 - tak. PiS gdy Szydło była premierem, mimo swoich wad, miał też wiele zalet i tamtą kadencję oceniłbym dosyć wysoko w porównaniu do innych co mieliśmy.
5. Wszystkie partie stosują brudną politykę, po prostu robią to na inne sposoby i różni się skala. Tusk jest podobnie zły, ale jego grzechy są w innych miejscach.
6. Prawda, lecz warto mieć na uwadze, że UE
  • Odpowiedz
@PrankmeisterXD:

3. Jezus w biblii kłamie, a jego przepowiednie się nie spełniają (np. Mt 16/28, Mk 13/29-33)

No to poleciałeś. Wszystkie Ewangelie są o zmartwychwstaniu Jezusa i według Ciebie słowa Jezusa o odkupieniu grzechu( czyli zmartwychwstaniu), że nastąpi nim całe pokolenie przeminie mają być kłamstwem. Zastanawia mnie jak do tego
  • Odpowiedz
@Zydomasoneria kolejny co twierdzi że chrześcijanie to wcale bibli nie uznają, nie lubią a jezus? a skądże, wcale się do niego nie przyznają, to nie od nas xD
weź się chłopie nie kompromituj, albo chociaż przeczytaj rozdziały o których tutaj mówimy w całości
  • Odpowiedz
6. W aktualnej sytuacji politycznej mamy do wyboru albo Rosję, albo UE. Nie ma innej opcji, zatem jeśli ktoś jest przeciwny UE, to wniosek jest prosty

@PrankmeisterXD:

Krytykowanie bieżącej polityki UE nie musi (choć czasami jest inaczej) oznaczać ciśnięcia do wyjścia z UE i biegu w kierunki rosji. Część osób tego nie rozumie.
  • Odpowiedz
@PrankmeisterXD: nie wiem ile masz lat, ale nie ogarniasz polityki. Twój wpis wygląda na wpis osoby, która wiedzę o polityce czerpie tylko z TVN24 i wyborczej... to na maksa słabe. Musisz czerpnąć wiedzy szerzej ale wtedy będzie bolało, bo ci się polityczny światopogląd zawali.. biedactwo! xD
  • Odpowiedz
Jak ja kocham jak już pisowskie boty się odpalają o obronie Tuska, jak nawet nie był wspomniany xDDD. Wy najgorsze debile dla jedynej słusznej partii musicie wychodzić oczywiście i p-------ć farmazony o przeciwadze, bo nie macie w głowie tego, że istnieją również inne partie i można również nienawidzić PiS
  • Odpowiedz