Aktywne Wpisy

yahoomlody +123
źródło: temp_file4322187448826232945
Pobierz
Medokin99 +301
#motoryzacja #honda
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
źródło: IMG_8733
Pobierz

1. Rządy PiSu w latach 2019-2023 - tak. PiS gdy Szydło była premierem, mimo swoich wad, miał też wiele zalet i tamtą kadencję oceniłbym dosyć wysoko w porównaniu do innych co mieliśmy.
5. Wszystkie partie stosują brudną politykę, po prostu robią to na inne sposoby i różni się skala. Tusk jest podobnie zły, ale jego grzechy są w innych miejscach.
6. Prawda, lecz warto mieć na uwadze, że UE
No to poleciałeś. Wszystkie Ewangelie są o zmartwychwstaniu Jezusa i według Ciebie słowa Jezusa o odkupieniu grzechu( czyli zmartwychwstaniu), że nastąpi nim całe pokolenie przeminie mają być kłamstwem. Zastanawia mnie jak do tego
weź się chłopie nie kompromituj, albo chociaż przeczytaj rozdziały o których tutaj mówimy w całości
@PrankmeisterXD:
Krytykowanie bieżącej polityki UE nie musi (choć czasami jest inaczej) oznaczać ciśnięcia do wyjścia z UE i biegu w kierunki rosji. Część osób tego nie rozumie.
źródło: comment_1663847961zr1u7lhhUAPDq7BSqJ7LHj
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Jestem tego samego zdania.. jednak święte oburzenie silniczków giertycha - bawi niezmiennie xD
ogromna inflacja
blokowanie inwestycji typu energia odnawialna i atomowa
podatki podatki podatki
800+
sprowadzanie nielegalsów
finansowanie kościółka