Aktywne Wpisy

Matylda_Megara +375
Znowu przyszłam się chwalić i to bardzo! Więc pijcie ze mną kompot.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.

cult_of_luna +128
#wykop40plus
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
źródło: Bez nazwy
Pobierz

Zakompleksiony frustrat stosujący pasywna agresję jak baba - detected
Tempomat na lewym pasie xD
Masz tez okres?
Aktywny tempomat działa inaczej niż zwykły tempomat tj. Dostosowuje prędkość do jadącego auta przed Tobą. Po drugie, jeśli kogoś pouczasz to doczytaj czym się różni omijanie, wymijanie i wyprzedzanie
Po 1.
Gdzie we wpisie OPa jest napisane że na tym odcinku obowiązuje 120km/h?
Po
Problem z takimi jak ty polega na tym, że nie rozumiecie jak świat wokół was działa. Nawet jak się wam to wyraźnie opisze.
To jeszcze stosuj pozostałe przepisy ruchu drogowego i wszyscy będą szczęśliwi... A nie wybiórczo jak dotychczas.
Problem z takimi jak ty polega na tym samym co z prostakami którzy zapierniczają 200 km/h
Po czym wznosisz? Owszem bezpiecznie
A w tym czasie możesz też zastanowić się nad tym czym różni się wymijanie od wyprzedzania. Bo najwyraźniej tego to Cię nie nauczyli :)
Zdaje się że powinniście stracić prawko.. a tacy byliście papiescy.. xD
...ech...wykopki...
Art. 16. 1. Kierujący pojazdem jest obowiązany jechać po