Wpis z mikrobloga

@ExtraPensja: Och, to tylko mój zlepek dwóch popularnych terminów :). Grifterzy(UFO) to ci (cwaniacy), co nabijają sobie kabzę wałkowaniem - zwykle wielogodzinnym wątpliwej jakości tematów. Książki, wywiady, prelekcje i co tam jeszcze chcesz. Wystarczy rzucić okiem na "UFO" z YT - filmy z gadającymi głowami, koszmarnie długie i nudne. Ale przy 26milionach subskrybentów to się przekłada na konkretną kasę. Klondike - to synonim "złotych żniw" - "bonanzy" - miejsca, gdzie
bialy100k - @ExtraPensja: Och, to tylko mój zlepek dwóch popularnych terminów :).  Gr...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@bialy100k: Mnie te opowiesci tych balwanow nudza i nawet ich nie wlaczam. Raz dalem sie nabrac na klikbejt i poza p----------m nawet nie bylo jednego zdjecia czy filmiku. Wole odpalic starozytnych kosmitow i tworzyc wlasne teorie i scenariusze. XD
  • Odpowiedz
@Eillis: Dokładnie, ktoś coś kiedyś powiedział że coś od kogoś słyszał, ale nie można nic więcej bo tajemnica państwowa, a kasa z wywiadów i książek leci na konto xD
  • Odpowiedz
@Pabick: Ja nawet nie neguję, że ten, czy tamten wojskowy coś widział, coś wie.
Ale odnoszę wrażenie, że ci, którzy trzymali te tajemnice od dekad nadal je trzymają i trzymać będą.
Wezmą takiego whistleblowera, zaciągną na maraton pięćdziesięciu sesji, na których nic nie może powiedzieć, posadzą go między największych szurów, podeślą ślepe tropy, zdyskredytują w internecie itd. A za kulisami może i rodzinę postraszą i kto wie co jeszcze.
I
  • Odpowiedz