Aktywne Wpisy

squanchySquanch +85
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

WielkiNos +181
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
źródło: temp_file4047644225095044878
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@radziuxd:
Bez kitu Ty i niektórzy tutaj to chyba z adamantium jesteście zrobieni... albo wciąż zbieracie sobie stylem życia że was sieknie
U mnie aż tak źle to nie wygląda, wręcz powiedziałbym, że powstała jakaś tolerka. Jak jadę na działkę z rodziną to jest z ojcem wiadro wódy, kilo mięsa z grilla i nie pamiętam co robię przed spaniem xD A kiedyś to bym się w połowie takiej imprezy zrzygał obok siebie i poszedł spać. xDDD
Słodkości to znów domena teściów - co nie pojadę tam
@BoleKk87: Mam podobnie xD I za każdym razem, kiedy czytam te narzekania, że wszystko boli, człowiek zmęczony, nic go nie cieszy itp., to zastanawiam się, czy to na serio, czy tylko takie żarty, że hehe, trzydziestka to już starość, przyślijcie śmieciarkę, hehe. Może to wychodzą lata picia, palenia, niedosypiania, złej diety i ogólnie niedbania o siebie?
W sensie, że podmiot liryczny ma 37 lat ale utknął mentalnie na poziomie 17 roku życia?
@choochoomotherfucker:
Tylko w przeciwieństwie do dzisiejszych dwudziestolatków, którzy z mojej perspektywy naprawdę mają jakiegoś fisia na punkcie bycia fit, zdrowego odżywiania czy unikania używek to "za moich czasów" wszyscy chlali, jedli byle co i ogólnie to korzystali z życia, ja to nawet byłem całkiem grzeczny jak
@smk666: No i ma, co zawsze widać po komentarzach w takich wątkach.