Wpis z mikrobloga

Ale ja nie lubię tego typa. Pamiętam jak w jakimś podcaście rozmiawial chyba z astrofazą na temat inżynierii genetycznej i powiedział że niski wzrost człowieka wcale nie musi być wadą i poddał wątpliwości to czy należałoby takie geny usuwać z populacji.
A sam nagrał kiedyś odcinek jak się brandzlował do tego jaki to on nie jest wysoki i gra sobie w koszykówkę.
Gdyby te wszystkie wzrostaki p--------e o tym że wzrost nie ma znaczenia obudzili się rano mając ze 170cm to na 100% ich całe życie by się zawaliło i po miesiącu tylko błagaliby o sznur.
#przegryw #blackpill #wzrost
Sandevistan - Ale ja nie lubię tego typa. Pamiętam jak w jakimś podcaście rozmiawial ...

źródło: naukowy-belkot-hejt

Pobierz
  • 103
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sandevistan: Ten chłop to śm*eć bez charakteru, lewacki sprzedawczyk, lach**iąg systemowy, ale społeczeństwo jest za głupie aby to zrozumieć. Chłop od dawna na mojej czarnej liście, ale znowu zobaczyłem jego mordę dzięki tobie.
  • Odpowiedz
@wrednyfutrzak: To, że musisz być całkowicie podporządkowany społeczeństwu i ustalonej przez nie hierarchii, bo w przypadku jakiegokolwiek przejawu buntu zostaniesz zgnojony. Kogoś kto jest duży ludzie mogą się bać i jest on w stanie bez używania przemocy wymusić swoje. Będąc manletem nie masz tej możliwości.
  • Odpowiedz
Gdyby te wszystkie wzrostaki p--------e o tym że wzrost nie ma znaczenia obudzili się rano mając ze 170cm to na 100% ich całe życie by się zawaliło i po miesiącu tylko błagaliby o sznur.

@Sandevistan: wolałbym nie sprawdzać, ale wzrost nie ma znaczenia kolego (mam 190cm)
  • Odpowiedz
Akurat nagonki na Dawida się nie spodziewałam, wykop niby taki wspierający naukę a tutaj sprowadzenie bardzo pożytecznej działalności naukowej tego pana do... a bleble wzrost XD
Nie różnicie się niczym od tych hejterów co zamiast odnieść się merytorycznie do tego co mówi to się p------------i że ma krzywe zęby albo dziury po ospie na twarzy. Hatfu
  • Odpowiedz
przeciez to jest bełkoczący lewacki typ, który z nauką nie ma nic wspólnego. Sto razy lepszy jest ziomek Nauka to lubię. Ten naukwoy bełkot to tylko bełkot

@typowyWykopekMizogin: widzę, że niewygodne fakty bolą xD Dobrzeń, że istnieją katoliccy prawomyslni popularyzatorzy pomijający niewygodne dla takich łbów tematy
  • Odpowiedz