Wpis z mikrobloga

Ale ja nie lubię tego typa. Pamiętam jak w jakimś podcaście rozmiawial chyba z astrofazą na temat inżynierii genetycznej i powiedział że niski wzrost człowieka wcale nie musi być wadą i poddał wątpliwości to czy należałoby takie geny usuwać z populacji.
A sam nagrał kiedyś odcinek jak się brandzlował do tego jaki to on nie jest wysoki i gra sobie w koszykówkę.
Gdyby te wszystkie wzrostaki p--------e o tym że wzrost nie ma znaczenia obudzili się rano mając ze 170cm to na 100% ich całe życie by się zawaliło i po miesiącu tylko błagaliby o sznur.
#przegryw #blackpill #wzrost
Sandevistan - Ale ja nie lubię tego typa. Pamiętam jak w jakimś podcaście rozmiawial ...

źródło: naukowy-belkot-hejt

Pobierz
  • 103
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
Moja żona ma 165 i też podobają jej się wysocy faceci. To że jest ze mną jest anomalią

@editores: nie boli cię to tak z tyłu głowy? Bo gdybym ja miał kobietę to nie dawałoby mi spokoju to że ona jest zaprogramowana przez ewolucję aby podobali się jej wysocy faceci. Nigdy nie uwierzę że przez wzrost byłbym w stanie wywoływać takie szczere pożądanie u kobiety jak ktoś wysoki.
Tak samo
  • Odpowiedz