Ale ja nie lubię tego typa. Pamiętam jak w jakimś podcaście rozmiawial chyba z astrofazą na temat inżynierii genetycznej i powiedział że niski wzrost człowieka wcale nie musi być wadą i poddał wątpliwości to czy należałoby takie geny usuwać z populacji. A sam nagrał kiedyś odcinek jak się brandzlował do tego jaki to on nie jest wysoki i gra sobie w koszykówkę. Gdyby te wszystkie wzrostaki p--------e o tym że wzrost nie ma znaczenia obudzili się rano mając ze 170cm to na 100% ich całe życie by się zawaliło i po miesiącu tylko błagaliby o sznur. #przegryw #blackpill #wzrost
Moja żona ma 165 i też podobają jej się wysocy faceci. To że jest ze mną jest anomalią
@editores: nie boli cię to tak z tyłu głowy? Bo gdybym ja miał kobietę to nie dawałoby mi spokoju to że ona jest zaprogramowana przez ewolucję aby podobali się jej wysocy faceci. Nigdy nie uwierzę że przez wzrost byłbym w stanie wywoływać takie szczere pożądanie u kobiety jak ktoś wysoki. Tak samo
@music_has_the_right_to_children: Bardziej bym się przyczepił do sprawy Imane Kheliff, której UNB bronił, a teraz gdy oficjalnie wyszło, że jednak jest w 100% mężczyzną to odmawia komentarza. No gość z nauką już niewiele ma wspólnego
@yerbaamatee: polecam ostatni post To Tylko Teoria, w komentarzach dokładnie piszę jak UNB potrafi się zachować i jak bardzo jego ego odleciało w kosmos. Niestety UNB to już nie to samo
A sam nagrał kiedyś odcinek jak się brandzlował do tego jaki to on nie jest wysoki i gra sobie w koszykówkę.
Gdyby te wszystkie wzrostaki p--------e o tym że wzrost nie ma znaczenia obudzili się rano mając ze 170cm to na 100% ich całe życie by się zawaliło i po miesiącu tylko błagaliby o sznur.
#przegryw #blackpill #wzrost
źródło: naukowy-belkot-hejt
Pobierz@editores: nie boli cię to tak z tyłu głowy? Bo gdybym ja miał kobietę to nie dawałoby mi spokoju to że ona jest zaprogramowana przez ewolucję aby podobali się jej wysocy faceci. Nigdy nie uwierzę że przez wzrost byłbym w stanie wywoływać takie szczere pożądanie u kobiety jak ktoś wysoki.
Tak samo
@editores: XDDDD
Coś mi się tu nie zgadza.
Komentarz usunięty przez moderatora