Aktywne Wpisy
tcp-protocol +401
Tyle się ostatnio naczytałem nagonki na psiarzy, że aż pomyślałem sobie "kurde no nie, przesada". I wiecie co spotkało mojego syna dzisiaj podczas spaceru? Psiara z psieckiem u-----a mi syna bo ten śmiał bez słowa bez zaczepki mijać ją na rowerze na alejce w parku. Podczas próby zatrzymania i wytłumaczenia, że teraz proszę o dane, książeczkę szczepień po prostu sobie poszła i kazała jej nie zaczepiać i dać spokój. Na szczęście się
źródło: IMG-20251020-WA0003
Pobierz
KapralKing2 +2
Jakie konkretnie zmiany prawne winny być według was wprowadzone? Z tego co patrzę po necie w innych państwach to te proponowane a więc agresywne rasy zakazane, przymus rejestracji oraz oc nie przełożyły się na jakiekolwiek ograniczenie liczby hospitalizacji w krajach gdzie takie zmiany wprowadzono. #psy #psiarze

A sam nagrał kiedyś odcinek jak się brandzlował do tego jaki to on nie jest wysoki i gra sobie w koszykówkę.
Gdyby te wszystkie wzrostaki p--------e o tym że wzrost nie ma znaczenia obudzili się rano mając ze 170cm to na 100% ich całe życie by się zawaliło i po miesiącu tylko błagaliby o sznur.
#przegryw #blackpill #wzrost
źródło: naukowy-belkot-hejt
PobierzWybaczcie, że wbiłem na imprezę. Już spadam 😀
Blackpill to nauka, fakty, nie ma czegoś takiego jak "blackillowiec" tak samo jak nie ma "okrągloziemcy".
@Sandevistan: w sumie ma znaczenie, ale nie super wielkie, u mnie to by mało zmieniło, często mi ten wzrost przeszkadza, chociaż lubię być wysoki i z estetycznych wartości chciałbym być wyższy (być może to też z
I się okazało, że treść jest niemal identyczna, tylko lepiej napisana, pełniejsza i kilka lat starsza. Dawidek zrobił bezczelny plagiat.
@TrudnyMinus: to właśnie ty wykazujesz się ignorancją i selektywnością. To, że jakaś cecha jest mniej korzystna W PEWNYCH OKOLICZNOŚCIACH to nie znaczy od razu, że trzeba ją całkowicie eradykować/usuwać z genotypu.
Przykładowo: za 100 lat zaczniemy podbijać kosmos i
Mnie uratowała praca zdalna. ;)
Można gościa nie lubić, ale jego content to głównie opowiadanie o nauce - no ale hej, przecież zachęcał do szczepień więc w oczach charmanderów jest skreślony. Jak tam coroczna dawka przypominająca którą straszyliście? Jak tam odbieranie ludziom wolności? Gdzie paszporty covidowe? Gdzie tysiące zgonów na serce młodych? (pewnie tam gdzie ponad 100 ofiar
A gdyby tak spojrzeć z dystansu, porzucając konwensanse społeczne, to niższy wzrost ma sporo plusów - mniejsze zapotrzebowanie kaloryczne, mniejsze ryzyko raka (bo niższy czynnik wzrostu IGF 1), zmieścisz się wszędzie, wyglądasz młodziej, bo postura 14 nastolatka, szybciej budujesz wydolność.
@antisocial_psycho:
@typowyWykopekMizogin: dalbys jakies przyklady jak mowil nieprawde?