Aktywne Wpisy

Ksiega_dusz +128
750 zł/h stawka dla lekarza. Do dzisiaj pluję sobie w mordę, że poszedłem na mat-fiz. Pamiętam też, jak w liceum robili mi pranie mózgu, że jestem na jednym z najlepszych rozszerzeń, że potem czeka na mnie Politechnika, dobry zawód, pewna przyszłość. Stfu im na głupi ryj. Tak, jak zostałem zmanipulowany, ukształtowany i w pewnym sensie oszukany to mnie szlag trafia. W liceum chodziłem na korepetycje z matematyki i fizyki. Rozszerzenie z
źródło: Zdjęcie WhatsApp 2025-11-10 o 12.28.07_6429e52c
Pobierz
ordynarny_cham +235

Dlaczego Polacy tyle chleją? Bo piciem tego nazwać nie można. Wystarczy popołudniu iść do dowolnego sklepu i zobaczyć co ludzie wykładają na taśmy oraz w jakich ilościach, niezależnie od dnia. Ewentualnie przejść się po parkach, zaglądnąć na parapety za blokiem czy obok śmietnika przy sklepie stos flaszek i butelek po piwie. Przeglądasz social media a tam wzmianki o zakazie sprzedaży w nocy albo podniesieniu akcyzy i 99% komentarzy to agresja bo ograniczają dostęp do picia i że komuna zaraz będzie. Na prawdę ludzie nie potrafią wyrzymać bez chlania tak często?
#przemyslenia #niebieskiepaski #rozowepaski #polska #polak #alkoholizm #przegryw #depresja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
źródło: b91a2fb82e53e2afe84c4f4f0b895537be5d159dced50bc7cb5b1f7fa3a06bb0
Pobierz@mirko_anonim: niektórzy nie, ale jeszcze nie wiedzą, że picie codziennie to już alkoholizm.
Babskie sutki, i bebzol piwny
@kasiknocheinmal: Zmartwię Cię, ale "nawet" picie co weekend to już alkoholizm.
źródło: 1000019239
Pobierz@kasiknocheinmal: Alkoholizm w początkowych fazach to przede wszystkim wyparcie. "Ja nie mam problemu" "Pije tylko okazyjnie" "Znam umiar w przeciwieństwie do innych" itd. Kiedy alkoholik przyznaje się w końcu, że ma problem z piciem, to z reguły jest już w zaawansowanym stadium uzależnienia.
Komentarz usunięty przez autora
źródło: europe-daily-alcohol-consumption
Pobierz@EkspertEkspertow: Zmartwię cię, ale diagnoza choroby alkoholowej nie jest taka prosta, a ty bredzisz.
Idź walnij małpkę bo się za bardzo spinasz wpisem na portalu ze śmiesznymi obrazkami.
@astrodamus: Już się pierwsi odpalili xD
Pan OP @mirko_anonim leci bullshitem od śpiewaka a nie faktami.
Czy ty teraz próbujesz fikołka i dwie lampki wina albo p--o do obiadu jest ok a małpka nie? Chociaż ma taką samą albo podbna ilość alko?
@maroLem87