Wpis z mikrobloga

@chlodna_kalkulacja: ze stron to wsm nigdzie, nie ma chyba nigdzie drugiej "nocnej" włóczykiju. A z gier to na serwerach minecraft przeznaczonych typowo, żeby popisać lub pogadac z losowymi ludzmi niz typowo pod granie, coś jak mikroblog ale z ludzmi 15 lat mlodszymi xD
  • Odpowiedz
@chlodna_kalkulacja: Ja mam przynajmniej kontakt z ludźmi, z uwagi na pracę, ale ogólnie z mojej działalności internetowej to od lat gimbazy byłem związany z wykopem. I nadal to cenię. Ale nie oszukujmy się - nie dbają o starych użytkowników, a dla młodszych to jest chujnia. Nie tego szukają.
  • Odpowiedz
@chlodna_kalkulacja: Co ty! Gram od bety mc i tak do dziś - są rózne serwery, tryby. Realnie tak, żebym grała to do 2020 +-, od covida to bardziej wejść raz na miesiąc, popisać/pogadać z kimś i takie błędne koło. Ale co dziwne jednak czasami dziwnie sie gra z losowymi ludzmi jak niektórzy mają mniej lat niz ja gram w tą gre, ale mozna chociaz sie dowiedziec co sie dzieje wsrod
  • Odpowiedz
@simpiara: U mnie było tak, że grałem sporo w zwykłego MC i było fajnie dopóki było co odkrywać. A późnej gra po prostu była nudna. Później odkryłem serwery z grami i na nowo grałem aż do znudzenia. Nie wiem czy kojarzysz Hive MC. Zamknęli to już dawno. Ale tam najwięcej grałem. Fajny był deathrun, gdzie gracze dzielili się na dwie drużyny, jedni biegli przez tor przeszkód, drudzy odpalali pułapki na
chlodna_kalkulacja - @simpiara: U mnie było tak, że grałem sporo w zwykłego MC i było...

źródło: 1776986895812935778240005135591

Pobierz
  • Odpowiedz
@simpiara: A może, nie pamiętam dokładnie. W każdym razie już nie wróciłem do MC po tym zamknięciu serwera poza drobnymi wyjątkami jak chwila gry w zwykłego MC z jakimiś dodatkami. ( ͡° ͜ʖ ͡°) I szczerze teraz jak coś porobię na komputerze, co mam do zrobienia, to po prostu się nudzę i albo coś przeglądam, coś prostuję, ewentualnie zagram dosłownie chwilę w herosy, szachy czy tam
  • Odpowiedz