Aktywne Wpisy

aa-aa +187
Właśnie w radiu jakiś koleś opowiada że problemem jest to że w Polsce są ściągane ciągle używane samochody i jego rozwiązaniem jest to żeby Polacy przestali kupować używane samochody a zaczęli kupować po prostu samochody nowe z salonu facet jest po prostu genialny tak proste rozwiązanie a tyle ludzi na to nie może wpaść fajnie tu z rana naprawdę ekspertów różnych posłuchać w różnych dziedzinach

krucjan +1
Długo wyczekiwałem i kupiłem w końcu baldura na promce w sumie dopiero zacząłem ale muszę wam powiedzieć, że trochę ostudził się mój zapał. Po tym jak się nasłuchałem jak ta gra wręcz ratuje dzisiejszy gejming liczyłem na wsiaknięcie w nią jak bagno od pierwszych chwil, że nie będą widział kiedy pół dnia zleciało jak się zagram tym czasem jest na razie, cóż... średnio.
Poczynając od sterowania
Brakuje mi większego zooma.
Przyśpieszanie
Poczynając od sterowania
Brakuje mi większego zooma.
Przyśpieszanie

Dlaczego Polacy tyle chleją? Bo piciem tego nazwać nie można. Wystarczy popołudniu iść do dowolnego sklepu i zobaczyć co ludzie wykładają na taśmy oraz w jakich ilościach, niezależnie od dnia. Ewentualnie przejść się po parkach, zaglądnąć na parapety za blokiem czy obok śmietnika przy sklepie stos flaszek i butelek po piwie. Przeglądasz social media a tam wzmianki o zakazie sprzedaży w nocy albo podniesieniu akcyzy i 99% komentarzy to agresja bo ograniczają dostęp do picia i że komuna zaraz będzie. Na prawdę ludzie nie potrafią wyrzymać bez chlania tak często?
#przemyslenia #niebieskiepaski #rozowepaski #polska #polak #alkoholizm #przegryw #depresja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
źródło: b91a2fb82e53e2afe84c4f4f0b895537be5d159dced50bc7cb5b1f7fa3a06bb0
Pobierz@mirko_anonim: niektórzy nie, ale jeszcze nie wiedzą, że picie codziennie to już alkoholizm.
Babskie sutki, i bebzol piwny
@kasiknocheinmal: Zmartwię Cię, ale "nawet" picie co weekend to już alkoholizm.
źródło: 1000019239
Pobierz@kasiknocheinmal: Alkoholizm w początkowych fazach to przede wszystkim wyparcie. "Ja nie mam problemu" "Pije tylko okazyjnie" "Znam umiar w przeciwieństwie do innych" itd. Kiedy alkoholik przyznaje się w końcu, że ma problem z piciem, to z reguły jest już w zaawansowanym stadium uzależnienia.
Komentarz usunięty przez autora
źródło: europe-daily-alcohol-consumption
Pobierz@EkspertEkspertow: Zmartwię cię, ale diagnoza choroby alkoholowej nie jest taka prosta, a ty bredzisz.
Idź walnij małpkę bo się za bardzo spinasz wpisem na portalu ze śmiesznymi obrazkami.
@astrodamus: Już się pierwsi odpalili xD
Pan OP @mirko_anonim leci bullshitem od śpiewaka a nie faktami.
Czy ty teraz próbujesz fikołka i dwie lampki wina albo p--o do obiadu jest ok a małpka nie? Chociaż ma taką samą albo podbna ilość alko?
@maroLem87