Wpis z mikrobloga

„Polish pilot, he died, he lost two children”

xD

Dobrze, że większość ludzi w Polsce nie zna angielskiego i nie ogląda zagranicznych mediów.
Można wtedy uprawiać propagandę o znakomitym poziomie języka angielskiego przez prezydenta.

#polityka #bekazpisu #nawrocki
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 311
@Sin-: Nie dość że umarł to jeszcze stracił dwójkę dzieci. Straszliwa tragedia. Tylko alfons w fotelu prezydenta byłby większą.
  • Odpowiedz
@Sin-: Jak zginął to się dowiedziałem, że typ w ogóle istniał, nawet nie wiedziałem, że takie drogie maszyny jak F16 się wykorzystuje do jakiś gównoakrobacji ale według Trumpa był legendą i wszyscy w Polsce są smutni xDDD
  • Odpowiedz
@Sin-: ciekawe gdzie jest teraz ten wykopek, który pisał, że nawrocki zajebiście zna angielski bo znalazł 3 sekundowe nagranie jak mówi "thank you very much" XD
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 3
@groman43: W zasadzie to powiedział „mayor” czyli burmistrz. No ale nie będę się czepiać bo się fani Nawrockiego spłaczą.

Każdy wie o co chodzi ;)
  • Odpowiedz
@Sin-: Jeśli mam być absolutnie szczery, to jeszcze nie rozchodziłem angielskiego Dudy. Nie odważyłem się oglądnąć tego filmu i naprawdę nie chcę wiedzieć co Batyr dokładnie powiedział.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@groman43: „Trza” się przyzwyczajać.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z pozytywów: Może się nauczy.
Z negatywów: Jeśli specjalnie się przygotowywał i oleje temat, to czeka nas wesołe 5 lat xD
  • Odpowiedz