Wpis z mikrobloga

A tak darł mordę na debatach czy pierwszych wystąpieniach. Dokładnie jak drechol, który budzi Cię o 4 nad ranem wracając z libacji. Potem przychodzi życie i weryfikacja i okazuje się, że wyszczekany kibol witany jest przez jakąś sekretarkę swojego idola.

Ogólnie nie miałem spiny o naszych prezydentów, nieważne, z której opcji politycznej byli. Nie wiem natomiast jakim zakutym, małym człowiekiem trzeba być, żeby być zachwyconym kimś takim na stanowisku prezydenta. On jest tak fałszywy, śliski i pusty jak jakiś bot.

#polityka
Sathanas_Gloriam - A tak darł mordę na debatach czy pierwszych wystąpieniach. Dokładn...

źródło: image

Pobierz
  • 63
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sathanas_Gloriam: Dajcie już spokój z tą sekretarką. Porownujesz coś czego nie da się porównać. Putin, które po pierwsze Trump szanuje, po drugie przywódca jednak mocarstwa, z którym trzeba się liczyć, po trzecie spotkanie na Alasce, a nie w Białym Domu, gdzie mieszka Trump.

Trump nawet przed białym domem nie zawsze witał przywódców (wyjątkiem Zeleński) Macron i cała wieruszka Europejska była witana również przez pracownice administracji przed Białym Domem.
  • Odpowiedz
Ogólnie nie miałem spiny o naszych prezydentów, nieważne, z której opcji politycznej byli.

@Sathanas_Gloriam: pewnie właśnie dlatego prezydentem został Batyr. Gdyby więcej Polaków miało spiny o Dudę, to wybory wygrałby Trzaskowski
  • Odpowiedz
@Ravau23 Ja byłem całkowicie przeciwny Nawrockiemu, ale uważam, że skoro już został prezydentem to w interesie naszego narodu jest wspieranie go. Życzę mu jak najlepiej.
  • Odpowiedz