Aktywne Wpisy

KarnetNaGlony +71
Prawie dziś wpadłem w pułapkę
źródło: temp_file1329606556760383759
Pobierz
Landmark +4
Z wiadomych przyczyn (aluminium jest kruche) założyłem stalowe felgi 16' i opony pasujące obwodem do poprzednich (było 205/50 R17, teraz 205/55 R16). Pomalowałem farbą hammerite na biało, co sądzicie? Mi się strasznie podoba połączenie niebieskiego z białym. Chciałem nawiązać do stylu WRC z lat 90. Prowadzi się słabo- czuć, że pływa na gumie, może nie jak łódka ale kajak na pewno. Przynajmniej przez progi zwalniające jedzie się z dwukrotnie większą prędkością. Żona
źródło: 6f27a913-54c3-4568-a2ce-e434b420dde9
Pobierz

Ogólnie nie miałem spiny o naszych prezydentów, nieważne, z której opcji politycznej byli. Nie wiem natomiast jakim zakutym, małym człowiekiem trzeba być, żeby być zachwyconym kimś takim na stanowisku prezydenta. On jest tak fałszywy, śliski i pusty jak jakiś bot.
#polityka
źródło: image
Pobierz@Ravau23: no jak tam ustawy które miał złożyć pierwszego dnia po objęciu urzędu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000011956
PobierzTrump nawet przed białym domem nie zawsze witał przywódców (wyjątkiem Zeleński) Macron i cała wieruszka Europejska była witana również przez pracownice administracji przed Białym Domem.
https://demagog.org.pl/analizy_i_raporty/nawrocki-w-bialym-domu-jak-czesto-polscy-prezydenci-goscili-w-usa/
Polecam fragment dotyczący różnic pomiędzy wizytą oficjalna i robocza, a także w jaki sposób witani byli wcześniejsi prezydenci Polski, czy prezydenci innych krajów podczas wizyt roboczych.
Tak narzekacie na te pisowskie spiny, a to to taki typowy spin silniczków.
@Serghio: To niech się zdecydują, jaka to jest wizyta, bo od miesiąca jest mówione, że będzie to wizyta oficjalna, a nagle jest roboczą.
I skończcie z tymi durnymi określeniami jak "uśmiechnięci" czy "silniczki", bo to jest żenujące.
źródło: Screenshot 2025-09-03 at 14.55.54
Pobierz@Sathanas_Gloriam: pewnie właśnie dlatego prezydentem został Batyr. Gdyby więcej Polaków miało spiny o Dudę, to wybory wygrałby Trzaskowski
@Gieremek: czyli Tusk z całą koalicją też fałszywi?
@typbezkasy95: miałem napisać jak żołnierze mogą na to odpowiedzieć ale sobie daruję xD
@Ravau23: ty ale nie odpowiedziałeś na pytanie, pokemonie