Walczymy jak równy z równym z drużyną która ma na parkiecie w każdym momencie tego meczu więcej doświadczenia w NBA niż cała polska koszykówka w historii i która ma cały skład na poziomie co najmniej Euroligi, czyli na poziomie którego u nas nie reprezentuje nikt oprócz "zakontraktowanego" Loyda.
Rozumiem że jest hajp, ale ludzi którzy dopiero wchodzą w to uniwersum (i zapewne nigdy tu nie zostaną) uprasza się o powściągliwość z narzekaniem :D Na papierze powinno być już po meczu. Na papierze powinniśmy mieć wieczorem bilans 1-3 i mecz z Belgią za 2 dni o wyjście z grupy, żeby ogarnąć plan minimum, czyli top16 :D
@cult_of_luna: caly ten turniej to niedowierzam, nie tylko my sprawiamy niespodzianki, mam wrazenie ze Ponitka z Lloydem mają aure +20 overall dla całej drużyny.
@cult_of_luna cały ten turniej to póki co rozciągnięty na maksa w czasie mecz ze Słowenią z poprzednich mistrzostw :) kosmicznie się to ogląda. Dojrzałość Loyda i Ponitki nie mieści się w głowie ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
@PROponujek: ja przesadzam? ( ͡°͜ʖ͡°) Balcerowski w całej swojej karierze zagrał 30 meczów i 256 minut w Eurolidze. Cordinier, który jest w kadrze Francuzów generalnie nikim, zagrał w 3 sezony 2000 minut - 10x tyle.
#pracbaza #polska #praca #zalesie Moja rodzicielka wiedząc, że szukam pracy postanowiła dać mi świetną radę. W zeszłym tygodniu: Idź do policji! Mówię: nie, nie nadaję się na to. Wiem to. Ojciec w tle: TO DO CZEGO SIĘ NADAJESZ.
Walczymy jak równy z równym z drużyną która ma na parkiecie w każdym momencie tego meczu więcej doświadczenia w NBA niż cała polska koszykówka w historii i która ma cały skład na poziomie co najmniej Euroligi, czyli na poziomie którego u nas nie reprezentuje nikt oprócz "zakontraktowanego" Loyda.
Rozumiem że jest hajp, ale ludzi którzy dopiero wchodzą w to uniwersum (i zapewne nigdy tu nie zostaną) uprasza się o powściągliwość z narzekaniem :D
Na papierze powinno być już po meczu. Na papierze powinniśmy mieć wieczorem bilans 1-3 i mecz z Belgią za 2 dni o wyjście z grupy, żeby ogarnąć plan minimum, czyli top16 :D
@Mihaueck: bardzo ładne, będę mógł ukraść? :)