Aktywne Wpisy

rosen +7
Mateo353 +22
Macie oficjalny statement Wonzia. Nie strimuje, bo obrażacie mnie i moje gry, w które lubię grać. Wonziu maluje obraz jakby ludzie przychodzili i jechali go od k---w, a najwyżej co to było pytanie, czy będzie coś dzisiaj innego oprócz kart albo Star Citizena albo oznajmienie, że Star Citizen to wychodzą. Wonziu uznał to za mega toksyczną atmosfere i jak typowy płatek śniegu to jest to dla niego za dużo. #wonziu
źródło: image
Pobierz

Orban - prawak
Fico - prawak
Nawrocki - prawak
Putler - prawak
Netanjahu - prawak
Czemu zawsze najgorsze szuje i mordercy muszą mieć prawicowe poglądy?
#polityka #bekazprawakow
Komentarz usunięty przez moderatora
@wiktor-wkpl: xD
źródło: kompas polityczny
Pobierz@UberWygryw: Fico to lewica, nawet ziomki z jego rządu zdejmowali portret prezydent Czaputowej i powiesili portret Che Guevary.
https://wiadomosci.wp.pl/che-guevara-w-gabinecie-polityka-na-slowacji-porzadki-po-wyborach-6958904258566656a
@M4rcinS: dokładnie. Lewica narodowa. Dawniej pasowałaby Samobrona RP. Dzisiaj to tak pół PiS pół Razem, z lekką domieszką Ruchu Narodowego ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-09-02_201615_pl.wikipedia.org
Pobierz@NieBojeSieMinusow: co za oksymoron xD
I nie, nie jestem fanem prawicy. Tak samo jak nie jestem fanem komuny.
Mao - lewak
Che Guevara - lewak
Pol Pot - lewak
Mógłbym długo wymieniać, ale nie o to chodzi. Najwyższy czas dorosnąć i zrozumieć, że ludzie niezależnie od poglądów politycznych mogą być zwykłymi szujami.
Psychologowie Gordon Hodson i Michael A. Busseri (2012, Psychological Science) pokazali, że niższe wyniki w testach inteligencji w dzieciństwie korelują w dorosłości z większym autorytaryzmem i uprzedzeniami wobec mniejszości. Autorzy tłumaczyli to tak: ograniczone zdolności poznawcze sprawiają, że ludzie częściej szukają prostych, sztywnych struktur ideologicznych, a konserwatyzm społeczny i prawicowy autorytaryzm dostarczają właśnie prostych odpowiedzi i porządku.
Inne badania (np. Ian Deary, Intelligence, 2008)