Aktywne Wpisy

Uuroboros +7
Nie rozumiem grania jako postać żeńska w grach.
Ludzie tłumaczą to tak że wolą patrzeć na żeńską postać bo tak a czasem mówią bo nie są gejami.
Tylko że to implikuje że dialogi jakie będziecie mieli będą z perspektywy żeńskiej, implikuje to też że gra będzie się do was odnosiła jak do kobiety z odpowiednimi zaimkami i usposobieniem np postaci męskich, czy blokadą romansów z kobietami.
Jak to nie jest gejowe to
Ludzie tłumaczą to tak że wolą patrzeć na żeńską postać bo tak a czasem mówią bo nie są gejami.
Tylko że to implikuje że dialogi jakie będziecie mieli będą z perspektywy żeńskiej, implikuje to też że gra będzie się do was odnosiła jak do kobiety z odpowiednimi zaimkami i usposobieniem np postaci męskich, czy blokadą romansów z kobietami.
Jak to nie jest gejowe to

Knaga_powrot +1
Dzień 3
Ta noc to jest jakaś masakra, głowa okropnie boli, gorzej niż na kacu, budzę się co pół godziny aby wypić wody, mocz bardzo żółty i śmierdzący jak nigdy, zdrętwiała mi w nocy lewa część ciała.
Ciekawe doświadczenie co się robi z moim ciałem ale dobijam do około 82 godzin i przerywam post.
#glodowka #medycyna #zycietruckera
Ta noc to jest jakaś masakra, głowa okropnie boli, gorzej niż na kacu, budzę się co pół godziny aby wypić wody, mocz bardzo żółty i śmierdzący jak nigdy, zdrętwiała mi w nocy lewa część ciała.
Ciekawe doświadczenie co się robi z moim ciałem ale dobijam do około 82 godzin i przerywam post.
#glodowka #medycyna #zycietruckera

Orban - prawak
Fico - prawak
Nawrocki - prawak
Putler - prawak
Netanjahu - prawak
Czemu zawsze najgorsze szuje i mordercy muszą mieć prawicowe poglądy?
#polityka #bekazprawakow
Kim dzong Un - prawak,
Stalin - prawak,
Pol Pot - prawak,
Xi Jinping - prawak,
von Der Layen
Co to za rodzaj uposledzenia umyslowego, traktowanie karmienia pasozytow jako jakiegos obowiazku i powinnosci bo costam ktostam kiedys?
Nikogo nie obchodzi ze janusz sobie sprowadza imigrantow, problemem jest co ci imigranci robia po pracy. Dlatego nikt nie narzeka na imigrantow w takiej arabi saudyjskiej
Lewak poucza o historii xDD Dokladnej dokumentacji
Mnie obchodzi że janusz sobie sprowadza a jak ciebie nie obchodzi i stajesz po stronie janusza to jesteś tym lewakiem podcierającym dupe tyle że skretyniałym - ale sam to opisałeś swoimi słowami ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Jak wykorzystywanie do niewolniczej pracy imigrantow a jak sie skonczy kontrakt natychmiatowa deportacja jest podcieraniem im d--y? Tylko nie uciekaj jak zwykle, tylko po prostu pochyl glowe, przepros, i wiesz co, w podskokach ( ͡°( ͡° ͜ʖ
Liczbami - podcierający dupe obcym (z powodów humanitarnych) to setki albo tysiące obcych.
Podcierający dupe januszom to setki tysięcy obcych z powodów biznesowych (z których g---o masz)
białek - prawak
papaj - prawak
Faktycznie coś w tym jest
Ach ta prawaczka
@odgrzybiacz: w sumie to każdy z nich był narodowcem. Ogólnie to podpisuję się pod teorią podkowy, gdzie skrajna lewica może sobie podać rękę ze skrajną prawicą w ścisłym spektrum s----------a
@NieBojeSieMinusow: xD
A czym sie rozni jak twoja matka podcierala dupe tobie a dziecku sasiada?
To
@BKZGlamrap: nie do końca, przykładowo autorytaryzm stalinowski zajmował pełne spektrum i nie było nic po za partią. Zresztą słowo "lewactwo" wymyślili leniniści by działać propagandowo przeciwko lewicy, która krytykowała bolszewików, Lenina i Stalina.
Mao Zedong - lewak
Czemu zawsze najgorsze szuje i mordercy muszą mieć lewicowe poglądy?
Szczerze mówiąc, trochę taki podział na lewo i prawo jest... zły, nieakuratny. Orban to populistyczna, idący w lewo, czy też konserwatysta, ale nie zaś typowy "prawak". Putler podobnie, salutowanie do sierpa i młota średnio kojarzy mi się z prawactwem...