Wpis z mikrobloga

@KaczuszkaKwak: Ostatnio liczyłem, ile potrzebowałbym, abym odszedł do pracy bez pożegnania i wyszło mi, że mając taki guzik musiałbym go nacisnąć 40 razy. Pytanie brzydkie. Jednak zabawa to zabawa. @tomwick55 @first a ile Wy chłopy razy guzik nacisnęlibyście? Suma 2 000 000 PLN przy moim wydatkowaniu daję mi co najmniej 30 lat bez pracy, a później luz, bo najniższą emeryturę mi dadzą, więc z 100 000 PLN może
  • Odpowiedz
@Sylwiusz89 Jak zabawa to tyle, aby ustawić się do śmierci bez pracy, godnie pożyć i zaznać prawdziwego życia. Jeśli mówimy o czymś na serio, to wyrzucam zabawkę z guzikiem do kosza
  • Odpowiedz
@tomwick55

Jeśli mówimy o czymś na serio, to wyrzucam zabawkę z guzikiem do kosza

I niechcący wcisnął się przycisk. Kosz dostaje miliardy, a ludzie na świecie masowo umierają.
  • Odpowiedz
Suma 2 000 000 PLN przy moim wydatkowaniu daję mi co najmniej 30 lat bez pracy, a później luz, bo najniższą emeryturę mi dadzą, więc z 100 000 PLN może na jakieś Tico w gazie roku 2055 będę miał, ale to moje zdanie na ten temat;)

@Sylwiusz89: @tomwick55: ja myślę, że tez cos kolo 2-3 melonów i styknie.
  • Odpowiedz
@mk321: Padła kwota. Przeczytaj jeszcze raz zanim będziesz mnie wołał, bo jest odpowiedź zawarta @first Widzę, że podobnie celujesz. Kwota 2 i 6 zer na 30 lat życia powinna starczyć. Wiadomo to zabawa, ale trochę ponad 5k PLN niby na miesiąc wychodzi, ale jak nic się nie robi to wtedy i tak fajnie pogospodarować nią na 2 razy w roku wyjazd typu 4-5 dni w jakimś Poznaniu na zwiedzaniu
  • Odpowiedz